SEGRE

Futbol

Jornada decisiva per a les opcions de 'play-off', amb tres duels directes

El Lleida és el quart pitjor visitant del grup

Foto de les obres de renovació de la gespa executades a finals d’agost i principis de setembre.

Foto de les obres de renovació de la gespa executades a finals d’agost i principis de setembre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jornada del cap de setmana vinent a Segona B serà decisiva de cara a les opcions del Lleida de disputar el playoff. Després de la victòria de diumenge davant del Sabadell (3-2), l’equip de Gustavo Siviero és setè, a 5 punts de les posicions de play-off i situat en una de les places que permeten disputar la pròxima temporada la Copa del Rei.

Totes les opcions passen per la premissa que el Lleida sumi els 9 punts en joc, però aquest cap de setmana es dóna la circumstància que juguen entre si des del segon fins al vuitè, per la qual cosa una victòria del Lleida, unida a una combinació favorable de resultats, podria deixar la lligueta a 2 punts per als lleidatans, quan en quedarien 6 per disputar-se en les dos últimes jornades de la fase regular. L’Alcoià, que és segon, rep el Vila-real B, que és cinquè; l’At. Balears, sisè, rep l’Hèrcules, vuitè, i el València Mestalla, tercer, rep el Badalona, quart. Al Lleida l’afavoririen sobretot les derrotes del Badalona i el Vila-real B.

El Lleida, que visita el Llagostera dissabte, només ha sumat 11 punts fora del seu estadi

El Lleida, que visita el Llagostera dissabte a les 18.00 h, té el hàndicap que fora de casa presenta uns números pèssims. Només ha sumat 11 punts lluny del Camp d’Esports, la qual cosa el converteix en el quart pitjor visitant. Només tres equips han sumat menys punts fora: Prat i Hospitalet (n’han sumat 10) i Eldenc (5), i són els tres últims de la classificació.

El tècnic, Gustavo Siviero, va felicitar aquest dilluns la plantilla per la seua lluita fins a l’últim segon –va ser la sisena victòria aquesta temporada en els minuts de descompte–, però també els va retreure la falta d’intensitat i d’actitud, sobretot a la primera meitat.

D’altra banda, la selecció de Catalunya sub-18, amb Bojan Radulovic i Adrià Gené, juvenils del Lleida, va quedar subcampiona d’Espanya al perdre 2-0 davant d’Aragó.

tracking