SEGRE

ARTS MARCIALS

El lleidatà Joel Lee, amb la selecció d'Espanya a l'Europeu de taekwondo

Participarà en tècnica en la modalitat de trio

Joel Lee Bruna, tot un campió que col·lecciona medalles.

Joel Lee Bruna, tot un campió que col·lecciona medalles.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Joel Lee Bruna, del club Do San Lee, ha estat elegit per la direcció tècnica de la Federació Espanyola de Taekwondo com un dels integrants de la selecció espanyola que, els propers dies 7 i 8 de maig, participarà en el Campionat d’Europa que se celebra a l’illa grega de Rodes. Joel competirà en la modalitat de pumses (tècnica), en la categoria de trios, formant equip amb José Estudillo i Sergi de Castro. Aquesta és la primera vegada que el lleidatà representarà Espanya amb la selecció.

Joel Lee Bruna, de 35 anys, va començar a practicar taekwondo als 4 anys i és cinturó negre, sisè dan. Amb els seus companys de trio, aquest any s’han proclamat campions d’Espanya, en el torneig que es va celebrar a Cartagena, i campions de l’Open d’Espanya, en la competició que es va celebrar a Alacant. “Ha sigut la primera vegada que ens hem proclamat campions després d’haver estat segons i tercers en els anys anteriors”, explica Joel, molt satisfet per la convocatòria i que, tant en trio com en individual, ha aconseguit nombroses medalles a nivell estatal en tècnica.

La competició es disputa els dies 7 i 8 de maig a l’illa grega de Rodes i Joel és campió d’Espanya

“Fa dos anys que vaig a Barcelona a entrenar-me amb el director esportiu de la Federació Espanyola”, afegeix, “i la veritat és que he millorat molt”. L’objectiu de l’equip a l’Europeu és aconseguir una medalla. “Els grans favorits a la medalla d’or són els turcs, que tenen un gran nivell, però els membres de l’equip espanyol tenim aspiracions de quedar entre els tres primers”, va destacar el taekwondista lleidatà.

tracking