SEGRE

Futbol

Guardiola: "Mourinho i jo som veïns i si ens veiem ens diem 'hola'"

Guardiola:

Guardiola: "Mourinho i jo som veïns i si ens veiem ens diem 'hola'"EFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, va assegurar aquest dimecres, en la vigília del derbi de Mánchester davant l’United, que ell i José Mourinho són veïns i que quan es veuen pel carrer se saluden i es diuen "hola".

Guardiola i Mourinho van coincidir durant dos temporades a La Liga (2010/2011 i 2011/2012), quan el català dirigia el Barcelona i el portuguès al Reial Madrid. Ara, quatre campanyes després, han coincidit a la Premier League, a les banquetes de City i United.

"Mourinho i jo som veïns", va respondre Pep en ser preguntat sobre la seua relació amb el seu col·lega. "Quan ens veiem ens saludem i ens diem 'hola", va assenyalar.

El City, quart a la Premier League, rep demà dijous a l’Etihad Stadium (20:00 GMT) a l’United, que marxa un lloc per sota dels seus veïns, amb un punt menys.

"Ens queden sis partits i quatre d’ells són a l’Etihad, així que esperem que els nostres aficionats ens ajudin el màxim possible", va assegurar Guardiola. "El de demà és el primer d’una sèrie de partits a casa i és important que aconseguim els tres punts per avançar en l’objectiu de classificar-nos per a la Lliga de Campions", va afirmar.

tracking