SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Hermet jugarà a l'Actel les pròximes tres temporades

El pivot estonià de 19 anys ha estat vinculat al Pardinyes de la Lliga EBA

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Kregor Hermet jugarà a l’Actel Força Lleida les pròximes tres temporades després que el pivot estonià, de 19 anys i 2,03 metres d’alçada, hagi sigut un dels jugadors més destacats de la Lliga EBA amb el Pardinyes, al qual ha estat vinculat durant aquest curs.

Hermet ha contribuït a l’èxit de l’equip gualda-i-negre, classificat per als play-offs d’ascens a la LEB Plata, amb una mitjana de 13,9 punts i 4,2 rebots. A més, l’estonià ha sigut un gran reforç per a l’Actel Lleida quan els de Borja Comenge han tingut problemes en el joc interior i el pivot ha arribat a disputar 21 partits a la LEB Or, amb una mitjana de 2,1 punts i 1,1 rebots. El cos tècnic sap que Hermet té una gran projecció i per això el club ha volgut assegurar-se’n la continuïtat, tal com va avançar SEGRE.

D’aquesta forma, Comenge ja compta amb tres peces per confeccionar la plantilla de la pròxima temporada, després de confirmar-se que l’Actel Lleida no estarà en els play-offs d’ascens.

A banda de l’esmentat Hermet, el tècnic compta amb Rubín de Celis i Sutina, tots dos amb contracte. El club treballa en la continuïtat de peces clau d’aquesta temporada, com Feliu, que podria renovar per dos temporades, mentre que intentarà convèncer Nevels.

Sutina podria passar pel quiròfan per la lesió de turmell Sutina, que va patir una lesió al turmell dret en el partit de divendres passat contra l’Ourense, sabrà avui si haurà de passar pel quiròfan després de superar unes últimes proves. “La lesió òssia està descartada, però segurament serà una cosa de lligaments. Queda saber el grau i, si cal passar pel quiròfan, així serà. Queda tot l’estiu al davant per recuperar-se una vegada acabada la temporada. Només ens queda un partit, així que, malgrat tot, és un bon moment per patir aquest tipus de lesions”, va afegir el capità del Lleida, al qual a Logronyo haurà de substituir un jugador vinculat.

Hermet i el president del Força Lleida, Félix González, firmen el nou contracte del pivot estonià.

Hermet i el president del Força Lleida, Félix González, firmen el nou contracte del pivot estonià.FORÇA LLEIDA

tracking