SEGRE

TENIS TORNEIG INTERNACIONAL

Serret completa la participació local a l'Open

La competició se sortejarà aquest divendres amb quatre lleidatans en el quadre || Tots els partits podran veure’s en ‘streaming’

Alejandro Serret també competirà en el Lleida Open.

Alejandro Serret també competirà en el Lleida Open.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alejandro Serret serà el quart tenista lleidatà que participarà en l’innovador Lleida Open San Miguel 0,0 Isotónica, el sorteig del qual se celebrarà aquest divendres a les instal·lacions del Club Tennis Lleida. El club lleidatà ha atorgat a Serret la quarta wild card que li correspon com a organitzador. En el quadre final hi haurà els també jugadors del club Pablo Irigaray i les germanes Ares i Aran Teixidó. El CT Lleida és el primer club estatal que organitza conjuntament dos tornejos ITF, un de masculí i un altre de femení, dotats cada un amb 25.000 dòlars, a l’estil dels tornejos del Grand Slam.

Així, aquesta experiència pionera permetrà celebrar simultàniament el 32è Trofeu Futures i el 49è Trofeu Ana Huidobro, el més antic dels tornejos femenins que se celebren a l’Estat i que es desenvoluparan entre el 29 d’aquest mes i el 7 de maig.

Una altra de les novetats que presenta el doble torneig és que tots els partits dels dos quadres podran seguir-se en streaming. Per fer-ho, els aficionats al tenis hauran d’entrar a la pàgina web del club, www.tennislleida.comAquest divendres se sortejaran els quadres i, entre dissabte i dilluns, se celebrarà la fase prèvia. Tant la del torneig masculí com la del femení comptaran amb 64 jugadors. Quant als quadres finals, als 24 jugadors que entren a cada un per rànquing, s’hi afegiran els vuit que sortiran de la fase prèvia. Els quatre tenistes lleidatans accedeixen al quadre final gràcies a la wild card. L’entrada al club per veure els partits serà gratuïta.

tracking