SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Vaig sentir pena pel gol de Messi”

El president de la Lliga, Javier Tebas, mostra el seu madridisme i Luis Enrique reacciona mossegant-se la llengua || El tècnic rebaixa l’eufòria i recorda que el Madrid depèn de si mateix

Luis Enrique, pensatiu ahir durant la roda de premsa.

Luis Enrique, pensatiu ahir durant la roda de premsa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Javier Tebas, president de la Lliga, no va poder amagar el seu madridisme una vegada més i va demostrar el sentir dels seguidors del Reial Madrid després que Leo Messi marqués el gol de la victòria en el passat clàssic Reial Madrid-FC Barcelona. En el programa El Partidazo de la Cadena COPE, va dir que “pel partit que va fer catalogaria Messi com el millor jugador de tots els temps. I li he vist partits millors...”, però va afegir: “El gol de Messi? Com a madridista, evidentment sents pena.”

En aquest sentit, el tècnic del FC Barcelona, Luis Enrique, es va mossegar la llengua aquest dimarts al ser preguntat per les declaracions del president de la Lliga. Pensatiu, el tècnic va protagonitzar una divertida escena de fins a 12 segons de silenci i gestos amb la cara que va acabar amb una resposta que permet pensar que, encara que no comparteix les paraules de Tebas, ja res el sorprèn. “A tu et sorprèn? T’has quedat com jo, eh?”, va respondre entre les rialles generalitzades dels presents.

El comitè nega la lesió i no té en compte que va cridar a l’àrbitre i va aplaudir Piqué

Al parlar del partit d’avui davant de l’Osasuna (Camp Nou, 19.30 beIN LaLiga) i del que queda de Lliga va rebaixar l’eufòria i va recordar que el Madrid depèn de si mateix: “No tinc cap sensació de favoritisme.” Tanmateix, va reconèixer que l’objectiu és “guanyar tots els punts” i va avisar que “hi haurà sorpreses, segur”.

També va apuntar que l’eliminatòria de Champions entre Reial Madrid i Atlètic no és un motiu d’optimisme per al Barça. “Això mai se sap. Tant de bo nosaltres tinguéssim aquest calendari atapeït”, va admetre.

Un sol partit a Ramos per la dura entrada a Leo El defensa madridista Sergio Ramos, expulsat diumenge davant del Barcelona per una violenta entrada a Leo Messi, va ser castigat aquest dimarts només amb un partit pel Comitè de Competició. Ramos, per tant, es perdrà únicament la visita de Lliga d’avui del Reial Madrid al Deportivo de la Corunya. La redacció de l’acta per part d’Hernández Hernández ha resultat definitiva a l’hora de valorar la sanció, ja que no hi apareix ni l’espenta del defensa al col·legiat, ni els crits a un centímetre del seu rostre, ni els seus aplaudiments a Gerard Piqué. Tampoc va actuar d’ofici el comitè com sí que va fer en altres ocasions amb el mateix Piqué. El comitè esgrimeix l’absència de lesió de Messi com a argument per no imposar una pena major a Ramos. El Reial Madrid havia recorregut l’expulsió a l’entendre que la decisió del col·legiat va ser desproporcionada. També aquí va intervenir el president de la Lliga, Javier Tebas. “No crec que hagi de ser sancionat Ramos pel seu gest, no ho veig com una falta de respecte”, va declarar. A més, Tebas va dir que Messi va provocar amb el seu gest al mostrar la samarreta al públic del Bernabéu. “No dic que Messi no provoqués, dic que els efectes que hi va haver, d’aplaudir a l’afició del Bernabéu, no van ser violents”, va matisar.

tracking