Els suplents no fallen

El Madrid, amb els menys habituals, goleja el Deportivo i manté la pugna amb el Barça || Nacho i Marcelo, els únics que van repetir respecte al clàssic

James Rodríguez marca el quart gol per al Madrid davant de Fernando Navarro, jugador del Deportivo.EFE

El Madrid va oblidar aquest dimecres la derrota del clàssic amb una golejada amb els suplents davant del Deportivo (2-6), la qual cosa li permet seguir empatat a punts amb el Barça al capdavant de la taula. Només Nacho i Marcelo van repetir respecte a la derrota de diumenge davant dels blaugranes i els blancs només van tardar 50 segons a marcar el primer en una contra obra de Morata.

Contra Lux van topar després Asensio i Morata, però James sí que va trobar el camí del fons de la xarxa abans del primer quart d’hora (0-2). El porter del Deportivo va desviar al 39 un altre mà a mà amb Morata, i el seu equip l’hi va agrair en camp contrari. Van sortir de la cova els blanc-i-blaus en els últims minuts del primer període i en van tenir prou per ficar-se en el partit amb una rematada a plaer d’Andone per fer l’1-2. Van ser moments d’incertesa i de problemes per als blancs, que van estar a punt d’encaixar el 2-2. No va ser així, i el Madrid va obrir una altra via d’aigua a la coberta del Deportivo per engrandir la renda abans de passar pel vestidor amb un gol de Lucas Vázquez (1-3).

Els blancs van tenir molta verticalitat, especialment amb Asensio, que va fer una assistència en el 59 a Lucas, que va xutar fora. L’equip de Zidane va seguir acreditant en el segon temps la profunditat de la seua plantilla i va consolidar la golejada a Riazor amb un altre gol de James Rodríguez (1-4) a passada de Morata –amb el deportivista Arribas estirat al mig del camp–, i un d’Isco (1-5) abans que el malagueny fos substituït. El Deportivo, al qual només quedava el cor, va marcar el segon en una centrada d’Andone que va rematar de cap Joselu (2-5), i el Madrid l’hi va tornar amb el definitiu 2-6, obra de Casemiro als 87 minuts.