SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS COMPETICIÓ

Un lleidatà, campió de la Copa de França

Toni Seró, de Juneda, ja va guanyar la Lliga fa tres campanyes

Seró, aixecant la copa de campió.

Seró, aixecant la copa de campió.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Toni Seró va ampliar diumenge passat el seu palmarès a França al conquerir la Copa d’hoquei sobre patins amb l’Scra St. Omer, el segon títol que aixeca en terres gal·les després de la Lliga que va guanyar fa tres temporades amb el Quevert. El jugador de Juneda, de 34 anys, va tornar a ser clau per al seu equip a l’anotar dos dels cinc gols que van servir per empatar amb La Vendéenne, que van derrotar en la tanda de penals, i va firmar un dels altres cinc gols (5-2) amb què van batre a la final el Nantes. “Sóc molt feliç, perquè he pogut aixecar un altre títol aquí a França. Ara a veure si podem rematar la temporada aconseguint també la Lliga”, apunta Seró, que ha sigut pichichi de la competició domèstica les tres últimes campanyes. Precisament, el St. Omer és ara líder de la Lliga empatat amb el seu exequip, el Quevert, al qual té guanyat l’average. “Ens queden sis partits i ells encara han de venir a la nostra pista, la qual cosa ens dóna un cert avantatge”, va afegir.

Seró, que fa disset temporades que juga a l’elit, es va formar al Juneda i el Llista, equip aquest últim amb el qual va debutar a l’OK Lliga la temporada 2000-2001. Després de cinc campanyes va fitxar per l’Alcoi, on va estar dos anys abans de tornar al Llista, en el qual va estar-se’n tres més.

Després, va jugar tres temporades en el Noia Freixenet abans d’emprendre l’aventura a França, que dura ja quatre anys. “Estic molt a gust aquí i la idea és seguir. Tinc feina, que puc compaginar amb l’hoquei, i de moment no penso a canviar d’aires”, reconeix el golejador lleidatà, que ha tingut alguna oferta de Portugal. Ara el seu repte, a banda de guanyar la Lliga, és aconseguir algun títol europeu. “És potser el que em falta, perquè mai n’he guanyat cap, encara que amb el Noia vaig perdre dos finals. Hem caigut a quarts de la Copa CERS els dos últims anys, però per intentar-ho no quedarà”, va concloure.

tracking