SEGRE

Futbol

El Lleida guanya i s'aferra al play off

Firma al camp del Llagostera la seua tercera victòria fora de casa (0-1) i diumenge estarà pendent dels seus rivals directes

El Lleida guanya i s’aferra al play off

El Lleida guanya i s’aferra al play offCARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida ha guanyat avui al camp del Llagostera (0-1), en la que ha estat la seua tercera victòria de la temporada fora de casa, amb la qual cosa continua aferrat al somni de disputar el play off d’ascens. Estarà pendent aquest diumenge dels tres enfrontaments directes que disputen els equips classificats entre el segon i el vuitè: Alcoià-Villarreal B, València Mestalla-Badalona i At. Balears-Hércules. Li interessa que perdin Villarreal B i Badalona i que no guanyi l’At. Balears. Si es donessin aquests resultats, l’equip podria quedar a dos punts del play off, amb sis per disputar-se.

El Lleida necessitava guanyar aquesta tarda i ho ha fet. Un gol de Marc Nierga en el minut 11 ha estat suficient per sumar tres punts d’or que li mantenen viu en la lluita per la lligueta d’ascens. Aquesta ha estat la tercera victòria fora de casa, després de les aconseguides a l’Hospitalet (2-3) i Villarreal B (0-1).

El següent partit serà en el Camp d’Esports el pròxim cap de setmana davant d’un altre rival de la part alta, el València Mestalla. Serà, a més, l’últim partit de la fase regular a casa.

Amb la victòria d’aquesta tarda, el Lleida assoleix els 54 punts en la classificació, dels quals 33 els ha aconseguit en aquesta segona volta.

tracking