SEGRE

DEPORTES

Krkic i Deulofeu van jugar-hi quan eren benjamins

Tot està preparat a les instal·lacions de l’Atlètic Segre per a la fase prèvia d’aquest dilluns.

Tot està preparat a les instal·lacions de l’Atlètic Segre per a la fase prèvia d’aquest dilluns.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Jugadors com el lleidatà Bojan Krkic, que va ser elegit millor jugador i màxim golejador del torneig; l’exblaugrana ara al Milan Gerard Deulofeu; un jugador que està al primer equip de l’Ajax, com és el sud-africà Thulani Serero, i el fill de Kluivert, van ser aquí a benjamins”, recorda el president de l’Atlètic Segre, Josep Antoni Subirà.

I és que, en edicions anteriors, en el torneig benjamí de l’Atlètic Segre, que compleix vint-i-vuit anys, van participar equips de clubs importants de Primera divisió com Barça, Reial Madrid, València, Sevilla i Vila-real, entre d’altres, i fins i tot internacionals com l’Ajax d’Amsterdam i Os Belenenses de Lisboa.

Recuperar la participació d’aquests grans clubs espanyols i estrangers i fer un pas més enllà en el torneig amb més equips que s’ha organitzat en la història del futbol base a Lleida és l’objectiu, precisament, del patrocinador, Atlas Energia. Així ho assegura el director general, Nèstor Gutiérrez: “Volem que sigui un torneig de molta qualitat, un referent no només a Catalunya, on ja ho és, sinó també a Espanya i en l’àmbit internacional.”

Aquest macrotorneig compta amb un pressupost d’uns 50.000 euros, cosa que el converteix en un dels més importants d’àmbit estatal. I a diferència d’altres grans tornejos d’aquest estil, en aquest els equips no paguen per participar-hi.

Lleida TV produeix i emet els partits de totes les fases del macrotorneig Lleida Televisió produeix i emet els partits del macrotorneig en totes les fases, les prèvies a les seus de Tarragona i Lleida, i les finals a la capital del Segrià.

tracking