SEGRE

DEPORTES

Murray es venja de Ramos i passa ronda amb Nadal

El barceloní va estar molt a prop de tombar l’escocès com va fer a Montecarlo || El balear accedeix per desena vegada a semifinals

Rafa Nadal celebra la victòria davant el tenista coreà Hyeon Chung.

Rafa Nadal celebra la victòria davant el tenista coreà Hyeon Chung.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El número u del món, l’escocès Andy Murray, es va classificar ahir per a les semifinals del Trofeu Comte de Godó, al derrotar el barceloní Albert Ramos per 2-6, 6-4 i 7-6 (4), en un duríssim partit que va mantenir els dos tenistes durant tres hores a la pista. Murray va suar per venjar la seua derrota de fa una setmana en els vuitens de final de Montecarlo, on va caure davant del barceloní també en tres sets.

I això que el matx va començar molt bé per a Ramos. Inesperat finalista a Montecarlo –va perdre la final contra Nadal–, ahir va tornar a sortir a la central pletòric de confiança. Va tenir una actuació gairebé perfecta en el primer set, on va trencar el servei a Murray en el tercer i en el cinquè jocs per tancar la mànega per 6-2. En el segon va tenir dos boles per trencar de nou Murray en el sisè i vuitè jocs i situar-se 5-4, però l’escocès sí que va exhibir ahir la seua millor versió i va empatar el partit. En el definitiu tercer set, el barceloní va portar el matx al tie-break definitiu, en què l’escocès es va posar 4-0 i es va dedicar a administrar l’avantatge fins al 7-4 final.

D’altra banda, també va accedir a la penúltima ronda el balear Rafa Nadal. El vigent campió del Barcelona Open Banc Sabadell es va classificar per desena vegada per a les semifinals del torneig, al derrotar el coreà Hyeon Chung, per 7-6 i 6-2, en una hora i 44 minuts de joc.

tracking