SEGRE

ATLETISME COMPETICIÓ

Aleix Porras, rècord i a l’Europeu

Lleida va acollir ahir la Lliga Estatal

Les noves tanques es van estrenar ahir amb motiu de la jornada de la Lliga espanyola de Primera divisió.

Les noves tanques es van estrenar ahir amb motiu de la jornada de la Lliga espanyola de Primera divisió.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Aleix Porras, encara júnior, va debutar ahir a la Lliga de Divisió d’Honor de clubs aconseguint la victòria en els 400 metres tanques. L’atleta del FC Barcelona va marcar un temps de 51,35, cosa que representa un nou rècord de Catalunya i la quarta millor marca espanyola de tots els temps, a banda de ser mínima per al Campionat d’Europa que es disputarà a Grosetto. Per la seua part, el seu germà Gerard va ser segon en la prova dels 110 metres tanques, amb un registre de 14.41. Els dos resultats van contribuir que el club blaugrana acabés la primera jornada de Divisió d’Honor en la primera posició.

La Lliga estatal també es va disputar ahir a Lleida, concretament la de Primera divisió, que va tenir com a escenari les pistes d’atletisme de les Basses. Més de 300 atletes, masculins i femenins, van disputar la primera jornada, que va servir per estrenar el nou material, com els matalassos de perxa o les tanques, que han suposat a la Paeria una inversió d’uns 30.000 euros.

En el pla esportiu, el Lleida Unió Atlètica, que competia a casa, va saldar la primera confrontació classificant-se al segon lloc les noies i en el tercer els nois. L’Hospitalet va ser el guanyador en dones, amb 211 punts totals, seguit del Lleida amb 175; de l’Hinaco Montsó amb 157, i del Sabadell, amb 137. Del combinat local van destacar les victòries d’Elena Llobera en salt de llargada, Isabel Cebollada en javelina i Anna Garcia en els 3.000. Els seus rivals en la segona ronda seran Alcorcón, Cartagena i Oviedo.

En nois, la victòria va ser per al Montsó, que va aconseguir 200 punts, onze més que el segon classificat, l’Intec-Zoiti, mentre que el Lleida va ser tercer amb 154,5, pels 142,5 del Sabadell, quart. Quant a resultats, destaquen els triomfs d’Abdelmounim El Joukh en 1.500, Ramon Garcia en 100 metres llisos, Marc Liébana en llançament de martell i el doblet d’Alberto Herrero en pes i disc. Pel que fa als rivals en la segona fase, estan confirmats Hospitalet i Tenerife, mentre que el tercer serà el Celta de Vigo o l’Alcordón madrileny.

Les noves tanques es van estrenar ahir amb motiu de la jornada de la Lliga espanyola de Primera divisió.

Les noves tanques es van estrenar ahir amb motiu de la jornada de la Lliga espanyola de Primera divisió.AMADO FORROLLA

tracking