BÀSQUET LLIGA ACB

El Barcelona es referma a la part alta davant d’un Betis enfonsat

Petteri Koponen intenta tapar una acció de Radicevic.

Petteri Koponen intenta tapar una acció de Radicevic.EFE

El Barcelona Lassa va aconseguir ahir una incontestable victòria com a visitant (72-89) que el consolida a la part alta de la Lliga Endesa, a costa del Reial Betis Energía Plus, penúltim classificat i que no reacciona en l’intent d’evitar el descens de categoria. L’equip que entrena el grec Georgios Bartzokas va sortir amb ganes de no deixar-se sorprendre, com moltes altres vegades fora del Palau, i va apretar en defensa per agafar la iniciativa. El Barça va aconseguir tancar el primer quart amb dos punts d’avantatge, però va ser en el segon quan gràcies a Vezenkov, Eriksson, Renfroe i Claver els blaugranes van decantar el matx. El Betis va millorar després del descans però no va poder retallar la distància. El Barça ja només té la Lliga Endesa per salvar l’exercici i la missió és la d’acabar entre els quatre primers i amb el factor pista a favor.