L'ICG Software salva un punt d'or

EL Llista empata 3-3 davant del Manlleu

L’ICG Software salva un punt d’or

L’ICG Software salva un punt d’orLLEONARD DELSHAMS

L’ICG Software Llista ha sumat un punt avui davant del Manlleu (3-3), en un partit marcat per la pèssima actuació arbitral i en el que els lleidatans han pogut igualar un marcador que se’ls havia posat molt adevers amb un 0-2 i un 1-3. El resultat manté els lleidatans amb opcions de jugar la pròxima temporada en competició europea.

El partit ha estat marcat per la pèssima actuació arbitral, sobretot de Xavier Buixeda, que una vegada més ha perjudicat amb les seues polèmiques decisions a l’equip lleidatà,

El Manlleu s’ha avançat al marcador amb un tant de Jaume Farrés en el minut 7, la qual cosa ha obligat els lleidatans a anar sempre a remolc al marcador. La primera part ha finalitzat amb el resultat de 0-1, després que el Llista fallés diverses ocasions clares, inclòs un penal errat per Andreu Tomàs.

En la segona meitat el partit s’ha complicat amb el 0-2 d’Adrià Ballart (30), encara que Darío Giménez ha mantingut el Llista amb vida amb l’1-2 en el 35'9 en transformar una falta directa.

El partit s’ha tornat a complicar amb l’1-3 en el minut 40, però Rodero, en el 41 i, de nou Darío Gimémez en el 45', han permès al Llista rescatar un punt amb el 3-3 final.