SEGRE

MOTOCICLISME TRIAL

Segon podi d'Arnau Farré a l'Europeu

Va acabar tercer a Bèlgica, a tres punts del guanyador

Arnau Farré, al segon calaix del podi en el GP de Bèlgica.

Arnau Farré, al segon calaix del podi en el GP de Bèlgica.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arnau Farré va encadenar el segon podi en el Campionat d’Europa de trial, al quedar ahir segon en la segona cita del certamen disputada a la localitat belga de Bilstain. El pilot de Vilanova de Segrià va anar clarament de menys a més i va estar molt a prop d’aconseguir la seua primera victòria, igual com va succeir en la prova inaugural de fa una setmana a Holanda, on va ser tercer.

“No m’esperava acabar segon després d’una primera volta en la qual m’ha costat molt adaptar-me i he comès massa errors consecutius. Ja en la segona he millorat i ha sigut una sorpresa quedar tan a prop del primer”, va apuntar el lleidatà, que avui afrontarà el segon dia de competició decidit a buscar la seua primera victòria de l’any.

“Les sensacions són bones i crec que estem en disposició de lluitar per la victòria. Un dels handicaps d’avui –ahir– ha sigut que he obert camí i no tenia cap referència”, va apuntar.

Farré va completar la primera volta amb 27 punts, que el situaven quart a la classificació general liderada amb 19 pel britànic Jack Peace, seguit dels seus compatriotes Iwan Roberts, amb 21, i Toby Martyn, amb 26. En la segona, la situació va millorar, fins al punt que Farré va firmar el millor resultat de tots els participants, amb 7 punts, per a una targeta total de 34, que li donava la segona plaça final a només 3 de Roberts.

tracking