El Bellcairenc remunta sota el diluvi

El local Dalghi dispara davant la inútil estirada del porter Guix i posa l’1-0 en el marcador a Anglesola.

L’Angulària es va veure sorprès per un Bellcairenc que va remuntar al principi de la segona meitat i es va mantenir fort en defensa fins al final, per emportar-se el triomf per 1-2. Un gran gol de xilena de Dalghi va avançar els locals en el minut 16. Però aquest gol va ser insuficient, ja que dos gols psicològics del quadre visitant, el primer, en el 45, obra de Galceran, i el segon, en el 47, marcat per Diambang, van pesar com una llosa que els locals no van poder superar.

A la segona part, la forta pluja que va caure va impedir practicar un millor futbol a l’Angulària, que no va tenir el seu dia. Els locals són tercers, a quatre punts del segon.