SEGRE

PRIMERA CATALANA GRUP II

El Lleida B incrementa la ratxa

Nova victòria del filial, la cinquena en els sis últims partits || El gran joc i l’efectivitat, les claus del matx

Un jugador del Lleida Esportiu B dribla el porter en una acció del partit d’ahir.

Un jugador del Lleida Esportiu B dribla el porter en una acció del partit d’ahir.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu B va vèncer aquest diumenge amb comoditat el Morell (4-0) i va demostrar que segueix en un gran estat de forma al seu camp, on no perd des del 25 de gener davant del Balaguer. A més, amb aquesta victòria, el filial blau encadena la tercera consecutiva, la cinquena en els últims sis partits.

El matx entre dos equips amb ratxes molt distants es va resoldre gràcies a l’efectivitat dels homes de Mariani, que van tornar a desplegar un gran joc amb ocasions constants. Els blaus, que van portar el pes del duel de principi a fi, disposant d’una multitud d’ocasions clares i movent la pilota amb encert, es van avançar en el minut 14 gràcies a un gol de Marcel (1-0). Un gran gol després de controlar la pilota entre els centrals visitants i rematar de volea al fons de les xarxes.

L’avantatge en el marcador no va fer res més que donar ales a un Lleida Esportiu B que no ha deixat de créixer amb l’arribada de Mariani. I mentre el Morell es mostrava ineficaç per aturar el joc ponentí, els blaus no van deixar d’atacar la porteria defensada per Carlos, que va tenir en els pals els millors aliats. Fins en quatre ocasions la fusta va impedir al Lleida Esportiu B augmentar l’avantatge. La primera, després d’un cop franc de Joel Huertas, i les tres següents, en rematades de Martínez. Però, a les portes del descans, Peco no va perdonar i va aconseguir el 2-0.

I a la represa Martínez es va refer dels tres xuts al pal amb un penal tot just sortir dels vestidors, que ell mateix va provocar i va transformar (3-0). Va tancar el marcador Vice amb una rosca perfecta després d’una jugada d’estratègia (4-0). Encara que els gols no van ser el més destacat del partit d’ahir, l’efectivitat del Lleida Esportiu B ha anat en augment i en consonància gràcies a la millora de joc de l’equip, el baluard d’aquests joves.

Amb aquesta victòria, el filial blau ascendeix fins a la sisena plaça de la classificació, amb un total de 45 punts, i manté la seua idea d’acabar la Lliga al més amunt possible de la taula. A falta de quatre jornades per al final, el Lleida Esportiu B es troba en el millor moment de la temporada.

Un jugador del Lleida Esportiu B dribla el porter en una acció del partit d’ahir.

Un jugador del Lleida Esportiu B dribla el porter en una acció del partit d’ahir.LLEONARD DELSHAMS

tracking