SEGRE

DEPORTES_LUNES

El Lleida es queda a tres punts del 'play-off'

Formació inicial del Lleida dissabte davant del Llagostera.

Formació inicial del Lleida dissabte davant del Llagostera.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida afronta les dos últimes jornades de Lliga amb tres punts de desavantatge respecte de les posicions de play-off, després que ahir es va completar la jornada 36. Amb 6 punts en joc, les seues opcions millorarien si el Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) resolgués aquesta setmana a favor del club lleidatà en la reclamació per suposada alineació indeguda dels tres punts davant de l’At. Saguntí, club que ja està salvat i que no té opcions de classificar-se per a la lligueta d’ascens.

El TAD, que podria emetre la seua decisió aquesta mateixa setmana, ha sol·licitat al Lleida més documentació referent a la reclamació i el president del club, Albert Esteve, la presentarà personalment a Madrid aquest dimecres, ja que a la capital de l’Estat no només és festa avui, sinó que també ho és demà dimarts. El club segueix convençut que té raó en la reclamació per alineació indeguda i, si el TAD resol al seu favor, afrontaràs les dos últimes jornades empatat a punts amb el quart classificat, el Badalona, la qual cosa incrementaria les opcions d’aconseguir la classificació per a la lligueta d’ascens.

El TAD ha reclamat al Lleida més documentació sobre la reclamació dels 3 punts davant del Saguntí

Després de la victòria dissabte passat al camp del Llagostera (0-1), el Lleida Esportiu, a l’espera de la decisió del TAD, està a tres punts del play-off. El va afavorir el resultat entre l’At. Balears i l’Hèrcules (0-1), que deixa l’equip mallorquí amb només un punt més que el Lleida, mentre que també el va ajudar l’empat entre l’Alcoià i el Vila-real B (0-0) i entre el València Mestalla i el Badalona (1-1), encara que si Vila-real B i Badalona haguessin perdut, la quarta posició li hauria quedat a només dos punts.

El Lleida rebrà diumenge que ve el València Mestalla en un partit decisiu, sobretot si el TAD finalment li dóna els 3 punts que reclama.

tracking