MOTOCICLISME TRIAL

Farré ja lidera l'Europeu

El pilot de Vilanova de Segrià va guanyar ahir la segona jornada del GP de Bèlgica, al ser segon dissabte || Té 25 punts de renda a falta d’una prova

Farré, al capdamunt del podi, al costat de Roberts i Martyn.

Farré, al capdamunt del podi, al costat de Roberts i Martyn.SEGRE

Arnau Farré s’ha situat al capdavant del Campionat d’Europa de trial gràcies a la victòria d’ahir en la segona jornada del Gran Premi de Bèlgica, la qual, unida al segon lloc aconseguit dissabte, li ha donat la primera plaça del certamen un cop completades les tres primeres proves, en les quals el lleidatà no ha baixat en cap moment del podi.

El pilot de Vilanova de Segrià, que ara fa set dies va arrancar un valuós tercer lloc en terres holandeses, va començar el cap de setmana aconseguint un fantàstic segon lloc amb un total de 34 punts (27+7), a només tres del vencedor, Iwan Roberts. Ahir, tanmateix, Farré va millorar les prestacions i va marcar la millor targeta a les mateixes quinze zones a Bilstain, si bé cinc van ser una mica més dures que en la vigília. En la primera volta va firmar 15 punts de penalització i en la segona, 12, per a un total de 27, aconseguint així la victòria, davant dels britànics Iwan Roberts, segon amb 30, i Toby Martyn, tercer amb 32.

El lleidatà té ara 25 punts d’avantatge sobre els seus perseguidors. “El cap de setmana ha resultat molt positiu. Hem aconseguit el liderat i continuem sense baixar del podi. No tenim gaire marge, però estem confiats davant de l’última carrera de l’Europeu”, va apuntar el pilot de Vilanova de Segrià, que tancarà el campionat al municipi italià de Lazzate durant el primer cap de setmana del mes d’agost.