SEGRE
Luis Suárez es va retrobar dissabte amb el gol i és el segon millor realitzador del trident.

Luis Suárez es va retrobar dissabte amb el gol i és el segon millor realitzador del trident.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’MSN, amb el doblet de Luis Suárez contra l’Espanyol (0-3), va assolir a Cornellà-el Prat els 350 gols des que coincideixen a les files del FC Barcelona. Messi ja suma 148 dianes, Suárez 117 i Neymar, 85. El trident del FC Barcelona ha arribat a aquesta espectacular xifra en tres temporades, sumant 122 gols en el primer exercici (2014-2015), 131 en el segon (2015-2016) i 97 en el present (2016-2017), números que encara poden créixer en els partits que queden de Lliga i a la final de la Copa del Rei que disputaran davant de l’Alabès.

El màxim anotador és l’argentí, que des que juga al costat de Neymar i Suárez ha firmat 148 gols. El segueix el davanter uruguaià amb 117 dianes, mentre que el brasiler n’acumula 85. L’MSN ha convertit en quatre ocasions un pòquer de gols, 19 vegades ha firmat un hat-trick i 60, un doblet. En 157 partits ha marcat un gol, per confirmar-se com el triplet més letal davant del gol del futbol europeu.

Messi i Suárez, d’altra banda, són els únics jugadors del FC Barcelona que, en aquestes tres últimes temporades amb Luis Enrique a la banqueta, han marcat en les sis competicions que ha disputat l’equip: Lliga, Champions, Copa, Supercopa d’Espanya i Europa i Mundial de Clubs.

D’altra banda, el Barça es quedarà a una victòria del seu rècord històric a la Lliga com a visitant si venç el 14 de maig a Las Palmas. Els dos triomfs en una setmana en estadis complicats com els de Reial Madrid i Espanyol han elevat a dotze el còmput de partits guanyats lluny del Camp Nou en el que va de campionat. És la primera vegada que el Barça s’imposa en una mateixa temporada al camp dels sis rivals amb qui comparteix els set primers llocs de la classificació històrica de Primera divisió. Reial Madrid (2-3), Atlètic de Madrid (1-2), València (2-3), Athletic Club (0-1), Sevilla (1-2) i Espanyol (0-3) han sucumbit aquest exercici davant del potencial del campió de les dos últimes Lligues i que busca encadenar la tercera.

tracking