SEGRE

CICLISME COMPETICIÓ

Participació rècord a la desena Catigat

La pedalada, que celebrava el desè aniversari i estrenava circuit, va comptar amb més de mil participants i va destinar part dels beneficis a Proactiva Open Arms

La Catigat amb més participació va estrenar un circuit de 125 quilòmetres.

La Catigat amb més participació va estrenar un circuit de 125 quilòmetres.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pedalada Catigat al Pla d’Urgell va celebrar el desè aniversari a bombo i platerets, amb més de 1.000 participants amb dorsal, més els ciclistes que van decidir fer la carrera no competitiva sense aquest. Aquesta xifra rècord continua posant la Catigat com una de les pedalades més multitudinàries de la província de Lleida.

La Catigat comptava, com és habitual, amb tres circuits, un de curt de 45 quilòmetres, un altre de 85 quilòmetres i un de 125 km. Coincidint amb el desè aniversari de la pedalada, els organitzadors van decidir allargar el circuit llarg, que en les edicions passades va ser de només 100 quilòmetres.

A més, els tres circuits comptaven amb una ruta lleugerament diferent dels anys anteriors, al passar pel circuit de BMX de Vila-sana, cosa que va sorprendre molt els ciclistes. Els tres circuits compartien el punt de sortida i arribada al camp municipal de futbol de Linyola. Tots els ciclistes van passar per divuit localitats de la comarca: Linyola, els Arcs, el Poal, Bellvís, Bell-lloc, Sidamon, Torregrossa, Miralcamp, Fondarella, Palau d’Anglesola, Mollerussa, Vilanova de Bellpuig, Golmés, Vila-sana, Castellnou de Seana, Barbens, el Bullidor, Ivars d’Urgell i Vallverd.

D’altra banda, la Catigat també va voler mostrar la cara més solidària al donar un euro de cada inscripció a l’associació Proactiva Open Arms, una ONG d’ajuda als refugiats.

El bon temps va acompanyar durant tot el matí, en una jornada que es va saldar sense cap incidència. La carrera va comptar, a més, amb més de tres-cents voluntaris repartits pels divuit municipis de la comarca, que es van encarregar dels diferents punts d’assistència amb què comptava aquesta popular cursa.

tracking