SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El golejador incansable

Messi, que recentment va marcar el gol número 500 de blaugrana, és el màxim golejador continental de l’any || Ahir va fer dotze anys del seu primer gol

Messi, en una acció davant de l’Espanyol.

Messi, en una acció davant de l’Espanyol.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dotze anys marcant gols i batent tots els registres anotadors. Messi és el golejador incansable, el jugador que només té a la ment seguir marcant i continuar afegint títols a un palmarès impressionant. Aquest dilluns es van complir dotze anys del seu primer gol com a jugador del primer equip del FC Barcelona. Dotze anys més tard, en suma 502. L’1 de maig del 2005, en un Barcelona-Albacete, Messi va entrar al terreny de joc al minut 86 en substitució de Samuel Eto’o. Encara no havia complert els 18 anys. Ronaldinho li va fer una assistència que el crac argentí va transformar en gol. Començava la seua llegenda perquè en els pocs minuts que va ser sobre el terreny de joc va anotar dos gols.

En aquell moment va ser, amb 17 anys, 10 mesos i 7 dies, el jugador més jove a marcar un gol a la Primera divisió amb la samarreta del FC Barcelona.

Dotze anys més tard, Messi lidera el Pichichi de la Lliga i la Bota d’Or europea amb 33 gols. Però també és el màxim golejador continental de l’actual 2017. En els quatre mesos que ha estat de competició ha marcat 27 gols. Són 21 a la Lliga, quatre a la Copa del Rei, un a la Champions i un amb la Selecció Argentina. Supera àmpliament Cavani, Bas Dost i Lewandowski, que comparteixen la segona posició amb 22 gols. Més lluny queda Cristiano Ronaldo, amb dinou. L’any 2016 ja va ser el màxim golejador mundial, amb cinquanta-nou dianes.

D’altra banda, el club accelera les gestions per tancar la contractació del nou entrenador. Valverde és el favorit i el president de l’Athletic, Josu Urrutia, ha anunciat una roda de premsa aquest dijous.

tracking