SEGRE

FC BARCELONA PRIMERA DIVISIÓ

El Barcelona de futbol sala s'exhibeix a Balaguer

Entrenament amb els nens i nenes de l’Escola FS Comtat d’Urgell

Lozano fa exercicis amb alguns dels nens, ahir al pavelló de Balaguer.

Lozano fa exercicis amb alguns dels nens, ahir al pavelló de Balaguer.JB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló poliesportiu de Balaguer es va vestir aquest dimarts de blaugrana, amb la presència del primer equip del FC Barcelona Lassa de futbol sala. L’acte formava part de les múltiples accions que du a terme l’Escola de Futbol Sala Balaguer Comtat d’Urgell durant la temporada, dins del conveni que té amb el Barcelona.

La presència d’estrelles com Paco Sedano, Rómulo, Batería, Sergio Lozano, Serrano, Ferrao, Joselito i Marc Tolrà, entre altres, no va deixar indiferents els nens i nenes que van participar amb els jugadors del Barça en un entrenament exhibició. Hi va haver fotos i firmes d’autògrafs per part dels jugadors blaugranes amb els joves que ho van desitjar i també van repartir pòsters i diversos regals.

A més dels jugadors de l’Escola del Comtat d’Urgell, hi havia dos jugadors de cada club de la província, així com d’escoles, instituts i associacions.

Per al tècnic blaugrana, Andreu Plaza, “és molt bonic fer festes com aquesta, que identifiquen els nens i nenes amb el club, mentre alhora fem difusió d’un esport que està molt arrelat aquí a Balaguer. Per la seua part, el capità de l’equip, Paco Sedano, va dir que “començar la setmana amb aquest ambient i l’afecte de tants nens, és la millor manera de posar-nos a preparar el proper partit, el Palma Futsal, que és una final.”

Lozano fa exercicis amb alguns dels nens, ahir al pavelló de Balaguer.

Lozano fa exercicis amb alguns dels nens, ahir al pavelló de Balaguer.JB

tracking