SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida insta el TAD a resoldre d'urgència

Sobre la reclamació dels tres punts de l’At. Saguntí

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu sol·licitarà avui al Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) que resolgui per via d’urgència sobre la seua reclamació pels tres punts del partit davant de l’At. Saguntí, en què l’entitat lleidatana entén que hi va haver una alineació indeguda per part del club valencià. El president, Albert Esteve, entregarà avui en mà a la seu del TAD la documentació complementària que li ha estat reclamada per part d’aquest tribunal, així com la petició que resolgui urgentment l’expedient.

A falta de tan sols dos partits perquè conclogui la fase regular de la Lliga, el Lleida entén que no tindria sentit una resolució una vegada finalitzada la competició. En aquests moments, l’equip es troba a tres punts de la zona de play-off i, si el TAD li donés la raó al Lleida, com creu que la té, la situació canviaria radicalment, perquè afrontaria les dos últimes jornades empatat a punts amb el Badalona i el Vila-real B.

Mentre s’espera la resolució, la plantilla admet que el Badalona-Eldenc d’aquest cap de setmana deixa el play-off molt difícil per als lleidatans. Álvaro Campos va comentar sobre aquesta qüestió que “sincerament, crec que el Badalona guanyarà l’Eldenc. Però nosaltres el que hem de fer és guanyar els dos partits que ens queden i ja veurem després què han fet els altres. Només hem de pensar en els sis punts”. D’altra banda, Campos va admetre que una resolució favorable del TAD seria molt important. “És obvi que sí, però com que ara mateix no tenim aquests punts, no hi podem comptar. Insisteixo que només podem pensar a guanyar els dos partits, i el primer és diumenge davant del València Mestalla.”

En aquest sentit va afegir que “demano a l’afició que vingui a animar-nos en aquesta final. Com més gent siguem al Camp d’Esports, molt millor”. La plantilla va tornar ahir al treball per començar a preparar el partit de diumenge i van fer una intensa sessió a l’Annex.

Álvaro Campos, durant l’entrenament d’ahir.

Álvaro Campos, durant l’entrenament d’ahir.LLEIDA ESPORTIU

tracking