SEGRE

VOLEIBOL HOMENATGE

Homenatge al CE Episcopal

Aquest any es compleix el 25 aniversari de la creació del club que va guanyar tres estatals juvenils als 90 || El 13 de maig, organitzat pel Vòlei Balàfia

Els actes es van presentar ahir a la seu de Rodi Motor Services, que patrocina l’esdeveniment.

Els actes es van presentar ahir a la seu de Rodi Motor Services, que patrocina l’esdeveniment.X.P.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Esportiu Episcopal, fundat el 1992 a l’empara del centre escolar i que va fer història a finals els anys 90 amb tres títols estatals juvenil, compleix aquest any les noces de plata i el Balàfia Vòlei, que s’ha nodrit amb molts d’aquells jugadors, li retrà un homenatge el proper dia 13 de maig. Serà un esdeveniment que començarà a les 17.30 hores al pavelló Juanjo Garra i consistirà en la disputa de diversos sets per part dels que van ser antany els seus jugadors. “Hem fet una llista de 130 persones, entre jugadors i entrenadors, i molts d’ells van ser l’origen del nostre club”, va apuntar el president del Balàfia, Juan Campillos, que va participar en el primer dels títols.

Va ser en la temporada 1997-98 quan l’Episcopal es va emportar aquella corona després de guanyar la fase final que ell mateix va organitzar al pavelló del col·legi. “Els dos primers dies de competició van coincidir amb l’horari lectiu i el pavelló estava a rebentar”, recorda Josep Birbe, professor i membre del club col·legial. A la temporada següent van repetir la gesta a Huelva i el 1999 van aixecar la tercera copa. “Després del tercer títol, era una llàstima que aquella promoció es perdés i per això vam apostar pel sènior”, afegeix Birbe. Una temporada després, aquests mateixos protagonistes van portar l’Episcopal fins a la Divisió d’Honor després de completar una Lliga invictes, aconseguint la permanència a la següent i assumint el relleu el Volley Lleida.

El torneig estarà patrocinat per Rodi, que ja ho va ser en aquella època. El seu president, Josep Esteve, que va ser exalumne de l’Episcopal, va recordar els seus inicis com a jugador i va deixar una porta oberta a tornar a patrocinar l’equip de voleibol.

tracking