SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

Tàrrega espera diumenge 600 atletes en la XVII Mitja Marató

El regidor d’Esports, Silveri Caro, amb membres del club.

El regidor d’Esports, Silveri Caro, amb membres del club.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Organitzada pel Club d’Atletisme 100x100 Fondistes, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’ajuntament, Tàrrega organitza aquest diumenge vinent, dia 7, l’edició número 17 de la Mitja Marató i 10 Km Ciutat de Tàrrega, desè Memorial Eduard García Piqué, una de les cites clàssiques de l’atletisme lleidatà i que espera comptar amb la presència d’uns 600 atletes.

Fins aquest dimarts se n’havien inscrit 540, de manera que els organitzadors confien a superar la participació de la passada edició, que va ser de 550 corredors. Del total d’inscrits fins ara, 130 són veïns de Tàrrega. La prova començarà a les 9.30 hores al Parc Esportiu, al costat del pavelló municipal i els circuits previstos combinaran trams d’asfalt amb camins pròxims a la ciutat.

A més de Tàrrega, el recorregut discorrerà per Vilagrassa i el Talladell i tots els participants tindran a la seua disposició un servei de dutxes, guarda-roba i pàrquing, a més d’avituallaments i diversos obsequis. Els organitzadors també han convocat un concurs d’animació, amb l’objectiu que els participants tinguin suport al llarg de tot el recorregut.

D’altra banda, Almacelles ja ha posat data a una nova edició, la 17, de la Cursa Vila d’Almacelles, que tindrà lloc l’11 de juny amb circuits de 10 i 5 quilòmetres.

tracking