SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Iniesta ja s'entrena per estar a punt contra el Vila-real

Messi declara per videoconferència davant la FIFA per la sanció amb Argentina

Andrés Iniesta, durant una sessió d’entrenament de la setmana passada.

Andrés Iniesta, durant una sessió d’entrenament de la setmana passada.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona va tornar ahir als entrenaments després de dos dies de festa, amb el retorn del centrecampista Andrés Iniesta, que es va perdre el partit de dissabte contra l’Espanyol per molèsties a l’adductor de la cama dreta, com a principal novetat de la sessió. El de Fuentealbilla, que està pendent de renovació, hauria decidit seguir un any més al club blaugrana.

A més de la tornada del capità, també ho va fer el defensa Jeremy Mathieu, que ha superat els seus problemes musculars. Amb ells dos, el tècnic Luis Enrique va poder comptar amb tots els disponibles per a la sessió d’ahir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a més dels futbolistes del filial Marlon Santos i Carles Aleñà.

Aquest va ser el primer entrenament de la setmana per al Barcelona després de la victòria de dissabte passat davant de l’Espanyol (0-3) i es tornaran a exercitar avui i demà, per preparar la visita al Camp Nou del Vila-real aquest dissabte (18.30 hores), en un partit que serà una nova final per als blaugranes, que han de guanyar tots els partits i esperar una derrota del Madrid si volen revalidar el títol de Lliga. El Barça buscarà dissabte la cinquena victòria de lliga consecutiva per mantenir el pols pel títol amb el Reial Madrid.

D’altra banda, Leo Messi no viatjarà a Zuric, on ha de declarar davant de la FIFA, que el va castigar per uns suposats insults a un àrbitre durant un partit amb la seua selecció. L’AFA va presentar recurs, que avui atendrà la FIFA, però Messi declararà per videoconferència. Messi va rebre una sanció de 4 partits amb la selecció argentina per insultar un árbitre assistent durant l’Argentina-Xile. El càstig li va ser aplicat d’ofici per la FIFA basant-se en les imatges de televisió, després que a l’acta arbitral no quedessin reflectits els seus insults.

En un altre ordre de coses, l’excentrecampista blaugrana Xavi Hernández hauria rebutjat una oferta del club per ser l’entrenador, aquesta temporada, del Barcelona B, segons va informar ahir Ràdio Barcelona. El club havia pensat a destituir Gerard López, que acaba de fer campió el filial, però Xavi, que segueix a Qatar, no es veia encara preparat per a això.

tracking