SEGRE

BÀSQUET LLIGA LEB OR

Nevels no continuarà

Borja Comenge, entrenador de l’Actel Força Lleida, dóna per perdut el californià, que vol jugar a la màxima categoria || El club incrementarà el pressupost dedicat a la primera plantilla

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El carismàtic Garrett Nevels, un dels jugadors favorits de l’afició, no seguirà la pròxima temporada a l’Actel Força Lleida. Malgrat que té una oferta de renovació sobre la taula i que el club està disposat a esperar la seua resposta, el tècnic, Borja Comenge, té assumit que no continuarà. “El dono per perdut”, va admetre ahir en la seua compareixença davant els mitjans per fer un balanç de la temporada.

“Francament, el seu objectiu no és seguir amb nosaltres. Va venir per jugar més amunt. El seu agent ja ens ha dit que si segueix serà perquè hem multiplicat per vint el pressupost i, lògicament, no ens tornarem bojos”, va afegir.

Destaca el paper jugat pel base lleidatà com a factor de la bona temporada de l’equip

“L’esperarem el que faci falta, l’afició el vol i el club el vol i farà tot el possible, però el seu objectiu no és seguir amb nosaltres. El seu objectiu és jugar a l’ACB o a Primera divisió a Itàlia o Alemanya”, va insistir.

Quant a la temporada, va dir que “hi ha llums i ombres, però a l’agost jo ja hauria firmat el final que hem tingut” i va reconèixer que “no hem sabut gestionar bé l’entrada al play-off. No teníem el nivell”.

I de cara a la temporada que ve, va explicar que el club li ha assegurat que hi haurà un augment de pressupost per a la primera plantilla, encara no quantificat, però no va voler parlar de play-off. “Hem de mantenir el que hem pogut pagar i millorar en el que puguem. La pròxima temporada l’hem de plantejar d’una manera semblant a aquesta.”

Entre les ombres, no va dubtar a assenyalar el fitxatge d’Epameinondas Nondas Papantoniou, del qual va dir que “va ser una decisió errònia que hem pagat cara”, mentre que a les llums va destacar Luka Rupnik, el mateix Nevels o Marc Rubín de Celis.

De Rupnik, que va fer el salt a l’ACB després de sis jornades, va dir que “vam tenir la sort de fitxar-lo i ho tornaria a fer. Però una decisió així era bona l’estiu passat, però no ho seria ara” i va recordar que “a dia 23 d’agost no teníem temps ni possibilitats al mercat per fer el que volíem. Havíem de ser molt pràctics, formar un equip que fos competitiu ràpidament perquè s’havia de començar bé la Lliga. Va jugar sis partits i en vam guanyar cinc. Després vam haver de fer un reset i diverses pretemporades al llarg de la temporada”. Aquí va ser on va destacar l’aportació de Rubín de Celis. “Ha complert amb escreix i ha crescut com a jugador, aportant solidesa i regularitat.”

Pel que fa a la seua valoració personal, va dir que “m’he sentit molt a gust i m’han deixat treballar i m’han ajudat en el que he demanat. Tinc tot el que necessito”, va concloure.

Borja Comenge, entrenador de l’Actel Força Lleida, en la compareixença per valorar la temporada.

Borja Comenge, entrenador de l’Actel Força Lleida, en la compareixença per valorar la temporada.JCMC

Nevels va fer el rècord anotador i de valoració de la temporada.

Nevels va fer el rècord anotador i de valoració de la temporada.JUAN MARÍN/DIARIO LA RIOJA

Mbaye i Nevels defensen un jugador del Palma.

Mbaye i Nevels defensen un jugador del Palma.ÚLTIMA HORA

Garrett Nevels ha sigut, des de la marxa de Rupkin, l’estendard d’un equip un pèl irregular que ha anat de més a menys.

Garrett Nevels ha sigut, des de la marxa de Rupkin, l’estendard d’un equip un pèl irregular que ha anat de més a menys.JUAN MARÍN/DIARIO LA RIOJA

tracking