SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Codi de Primera divisió

La Taula de Treball del Lleida conclou el Reglament de Règim Intern que regula els drets i obligacions del públic || Un Comitè de Disciplina Local serà l’encarregat d’instruir i resoldre expedients

Dos seguidores del Lleida que ahir van anar a retirar entrades i invitacions.

Dos seguidores del Lleida que ahir van anar a retirar entrades i invitacions.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir de la temporada vinent els abonats, aficionats i espectadors que vagin a presenciar un partit al Camp d’Esports estaran sotmesos al Reglament de Règim Intern del Lleida Esportiu, que va aprovar aquest dijous la Taula de Treball, que feia diverses setmanes que l’elaborava. Es tracta d’un conjunt de drets i deures a l’estil dels que ja apliquen des de fa anys els clubs de Primera i Segona divisió.

El Reglament l’ha d’aprovar ara la junta directiva, per presentar-lo davant dels organismes pertinents per aplicar-se la temporada vinent. El següent pas serà crear la Grada d’Animació.

El nou reglament tipifica les faltes en lleus, greus i molt greus i preveu les sancions

“És un reglament que regula l’assistència al Camp d’Esports i que deixa clar què es pot fer o no al camp i les sancions que s’aplicaran en cada cas”, explicava Juanjo Silva, el representant del club a la Taula, en la qual també hi ha hagut membres de les penyes i abonats de l’entitat.

“S’ha aprovat pel consens de tots els assistents a la Taula, fet que dóna un missatge aglutinant i enriquidor”, valorava el president, Albert Esteve. “Demostra la maduresa del club i, personalment, valoro l’esforç de tots els membres de la Taula, que hi han fet aportacions. És una cosa històrica per al club.” El reglament tipifica les possibles faltes en lleus, greus i molt greus i estableix ja la sanció que s’aplicaria en cada cas.

Es crearà un Comitè de Disciplina Social, amb un mínim de tres membres, que instruirà, tramitarà i resoldrà els expedients sancionadors que puguin obrir-se.

Així mateix s’estableix un espai aïllat, destinat a l’afició visitant, amb capacitat per a mil espectadors i es regulen les condicions d’accés a l’estadi, així com els avantatges que tindran els abonats del club.

Comencen a repartir entrades als abonats i la venda anticipada. Abonats i aficionats del Lleida van començar a passar aquest dijous per les oficines del club per recollir les invitacions per al partit de diumenge davant del València Mestalla i comprar les entrades en venda anticipada, a preu reduït, per a aquest encontre en el qual el Lleida es juga les opcions d’ascens. Ha de guanyar l’equip valencià, que és el tercer a la Lliga i esperar entrepussades dels rivals. Cada soci pot retirar una invitació, mentre que les entrades de Tribuna poden adquirir-se a quinze euros, en lloc de vint-i-cinc i, les de Tribuna i Gols, a deu, en lloc de quinze. El mateix dia de l’enfrontament es vendran al preu habitual.

Reclamen a la Paeria una actuació urgent al camp municipal de Llívia

El grup municipal del PDe- CAT i Unió ha presentat una sol·licitud a la comissió informativa d’Esports, a petició de la UE Llívia, perquè la Paeria faci una actuació urgent per arreglar el camp municipal d’aquesta partida, ja que es troba “impracticable per falta de manteniment i la presència de males herbes”. “L’últim partit el vam haver de jugar als Magraners, gràcies que ens van deixar el camp, perquè al nostre era impossible jugar”, explica Josep Maria Terés, president de la UE Llívia, que juga a la Segona divisió del Torneig Telègrafs. “És l’únic camp municipal que encara és de terra. Però no volem que ens posin herba, només que la Paeria faci un mínim de manteniment, llançar herbicides un parell de vegades al mes i aplanar el terreny. Hem parlat amb ells però no ens fan cas.” Terés explica a més que el nivell de degradació de la instal ·lació és gran. “Els vestidors es troben en mal estat, no hi ha aigua calenta, i a la pista de futbol sala que utilitzen els veïns i els nens de l’escola la tanca que la cobreix està plena de coloms morts, la qual cosa resulta molt desagradable.” Paco Cerdà, per la seua banda, va demanar que “escoltin els veïns”.

Dos seguidores del Lleida que ahir van anar a retirar entrades i invitacions.

Dos seguidores del Lleida que ahir van anar a retirar entrades i invitacions.MAGDALENA ALTISENT

tracking