SEGRE

FUTBOL CLUBS

Dos nous equips femenins a l'AEM

La Diputació aporta 15.000 euros al projecte del club

Sergio González, ahir amb Joan Reñé, president de la Diputació.

Sergio González, ahir amb Joan Reñé, president de la Diputació.DIPUTACIÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’SE AEM, dins del seu projecte per impulsar el futbol femení, comptarà la pròxima temporada amb dos nous equips, amb la qual cosa passarà dels sis actuals a vuit i de les 116 jugadores que té ara a unes 140. La Diputació va mostrar aquest dijous  el seu suport al projecte del club per impulsar el futbol femení, amb l’aportació de 15.000 euros a través de la marca Ara Lleida. La institució premia així la gesta històrica aconseguida per l’equip Infantil, campió de Lliga en un grup en el qual tots els seus rivals eren equips masculins. El president de la Diputació, Joan Reñé, va rebre ahir el president de l’AEM, Sergio González, i tots dos van firmar el corresponent conveni de col·laboració. Els nous equips seran un sènior D i un aleví.

D’altra banda, dos empreses lleidatanes, Motornyx i Atlas Energía, patrocinen el partit amistós que l’Infantil femení de l’AEM jugarà el proper dia 14 amb un equip del club madrileny CD Tacón. Aquest partit serà retransmès per Lleida Televisió.

Aquest acord es va fer públic ahir amb la presència de Natàlia Serra, gerent de Motornyx, concessionari de Citroën i DS i Román Chacón, director tècnic d’Atlas Energía.

Sergio González, ahir amb Joan Reñé, president de la Diputació.

Sergio González, ahir amb Joan Reñé, president de la Diputació.DIPUTACIÓ

tracking