SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI D?ESPANYA

“No em sento còmode”

Màrquez diu que segueix sense trobar-se bé a l’Honda, però que és “ràpid” || Reitera que està millor que la del 2014, amb què va sumar 10 triomfs seguits

Marc Màrquez durant la roda de premsa prèvia al Gran Premi.

Marc Màrquez durant la roda de premsa prèvia al Gran Premi.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez va assenyalar aquest dijous a Jerez, on aquest cap de setmana es disputa el GP d’Espanya, que segueix sense trobar-se còmode a la seua moto, però va afegir que per alguna raó és ràpid i espera demostrar-ho al traçat andalús, per donar continuïtat al triomf a Austin. “No em sento bé però sóc ràpid, espero que en el futur em senti millor i pugui ser fins i tot més ràpid. Estem intentant entendre les sensacions que tinc a la moto”, va assegurar el de Cervera.

En aquest sentit, va reiterar que la moto està per sobre de la del 2014, quan va aconseguir deu triomfs seguits, però va aclarir que ara els rivals són millors. “Has de continuar millorant i creixent. Honda treballa molt dur perquè necessitem treballar i alhora entendre moltes coses. Tots els pilots de Yamaha són molt forts, sobretot els dos de fàbrica i Zarco. Els nostres punts forts són menys, però els nostres punts febles són una mica millors, hi ha certa compensació. Intentaré estar al màxim nivell”, va afegir.

Màrquez arriba a Jerez després de guanyar a Austin i veure reflectit el seu treball sobre l’asfalt. “Va arribar el moment de pressionar i aconseguir un bon resultat, perquè el nostre rendiment en les primeres curses va estar bé, però diumenge no era capaç d’acabar en una bona posició. A Austin va arribar aquell moment, i ara som a Jerez, on vam fer un test al febrer i em vaig sentir bé”, va afegir. “Hem arribat amb una moto diferent, hem après moltes coses en aquestes quatre carreres. L’any passat vam ser capaços de ser-hi, però després diumenge va pujar la temperatura i va ser molt difícil, intentarem fer-ho el millor possible i ser al podi”, va manifestar el pilot lleidatà.

A més a més, va celebrar tornar a Europa després de les proves de Qatar, l’Argentina i Austin. “Tornem a Europa, les pistes són diferents, més estretes, algunes fins i tot més curtes. Quan trobes una configuració base a Jerez pot funcionar per a altres circuits. Està clar que està molt bé que els tres primers pilots estiguin a pocs punts de distància i és bo per al campionat”, va assenyalar.

D’altra banda, va tornar a incidir en els problemes d’Honda en la Fórmula 1 que pateix Fernando Alonso. “A tots ens sorprèn el que està passant a Honda a la Fórmula U. De vegades el projecte no va en la direcció adequada i cada any canvien el reglament. Sé que sóc a la família d’Honda, però em preocupo de MotoGP i estem treballant bé i lluitant pel títol. Encara que al projecte de Fórmula 1 li desitjo el millor”, va manifestar el pilot de Cervera.

tracking