SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Mil entrades anticipades

El Camp d’Esports presentarà demà el seu millor aspecte de la temporada en el transcendental partit davant del València Mestalla || Avui és l’últim dia per aconseguir localitats a preu reduït

Noel, Javi López, Doncel i Quintillà, ahir amb les entrades que van retirar per al partit de demà.

Noel, Javi López, Doncel i Quintillà, ahir amb les entrades que van retirar per al partit de demà.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Camp d’Esports presentarà demà el millor aspecte de la temporada, malgrat que la resposta de l’afició a l’oferta que ha fet el club ha estat discreta, almenys fins ahir. Entre abonats, que tenen dret a retirar una invitació i, aficionats en general, que poden adquirir entrades a preu reduït, únicament s’havien retirat ahir prop de mil localitats per presenciar el partit més important de la temporada. En total, van ser 637 socis els que van retirar ahir invitacions, mentre que el nombre d’entrades adquirides va ser de 318. En total, 955.

El Lleida rep demà el València Mestalla, el tercer classificat i les seues poques opcions passen per guanyar el filial valencianista. Si el Badalona guanya avui l’Eldenc, ja que té tres punts més que el Lleida i l’average empatat, els de Siviero estaran virtualment sense opcions. Tret que el TAD acabi donant la raó al Lleida, en la seua reclamació per alineació indeguda dels tres punts del partit davant de l’At. Saguntí. El Tribunal Administratiu de l’Esport es va reunir ahir però no va resoldre, ja que l’At. Saguntí té de termini fins dilluns per presentar al·legacions. Si el Lleida guanya demà i el TAD li dóna tres punts, arribarà amb opcions a l’última jornada.

Estarà virtualment sense opcions si Badalona guanya avui, tret que el TAD li doni els 3 punts que reclama

Gustavo Siviero es va mostrar ahir convençut que així serà. “Només ens valen els tres punts, és cert. Però crec que es competirà fins a l’última jornada.” Qüestionat sobre si seria dur afrontar demà el partit en el cas que el Badalona guanyi avui, va dir que “el que suposaria un cop dur seria si nosaltres no guanyem. El que no podem controlar nosaltres ho hem de minimitzar. Hem de sortir a buscar els tres punts que juguem nosaltres”. Sobre el TAD es va mostrar esperançat, perquè creu que el club té raó. “En el futbol passa molt que tot es resol al final. També li ha passat a aquest club recentment, que s’ha ficat en el play-off i s’ha quedat fora en l’última jornada.” I va defensar que “per la segona volta que hem fet, ens mereixem el play-off”.

Sobre l’assistència de jugadors a una festa universitària, que va molestar el club, li va restar transcendència encara que va admetre que els futbolistes ho haurien d’haver evitat. “És comprensible la postura del club, com ho és el descàrrec dels jugadors. No traguem les coses de lloc perquè no té més importància.”

Pel que fa a la visita del València Mestalla, que el Lleida afronta amb la baixa per sanció del seu golejador, Casares, va dir que “el seu ADN el portarà a sortir a guanyar. Encara no té assegurat el play-off i vindran a guanyar” i va afegir que “és un partit amb molts al·licients”, per la qual cosa espera una bona resposta del públic. Avui encara poden acollir-se a l’oferta del club.

Mariani admet que li agradaria seguir al capdavant del filial Ismael Mariani, que des de la seua arribada ha situat el Lleida B a la part alta de la classificació, va admetre ahir que li agradaria seguir la pròxima temporada al capdavant del filial blau. “Sóc d’aquí, he jugat aquí, sóc del Lleida de tota la vida i tant de bo pogués seguir aquí. Parlarem a final de temporada amb els que manen”, va assenyalar. El Lleida B juga demà a les 12.00 al camp del Vista Alegre. “És un partit complicat, com els quatre que ens queden, tots davant de rivals de la part de dalt. L’objectiu de la permanència està aconseguit, però la tranquil·litat amb què afrontem aquests partits és relativa. Ens agradaria quedar al més amunt possible”, va explicar.

Noel, Javi López, Doncel i Quintillà, ahir amb les entrades que van retirar per al partit de demà.

Noel, Javi López, Doncel i Quintillà, ahir amb les entrades que van retirar per al partit de demà.LLEIDA ESPORTIU

tracking