BÀSQUET LLIGA EBA

Derrota cruel a semis

El Pardinyes perd davant del Martorell després de remuntar a la segona meitat || Avui jugarà pel tercer lloc de la Final Four del grup C davant del Mollet

Sergi Ruiz, jugador del Pardinyes, porta la pilota davant de la defensa del Martorell.CB PARDINYES

El Pardinyes va perdre ahir davant del Martorell (88-84) a les semifinals de la Final Four del grup C de la Lliga EBA, de manera que avui (10.30) jugarà davant del Mollet pel tercer lloc i coneixerà els rivals en la fase decisiva d’ascens a LEB Plata.

L’equip de Gerard Encuentra va acusar els nervis durant la posada en escena davant del campió del grup C-A, un Martorell vinculat al Manresa de la Lliga ACB i ple de joves promeses. Defensivament, els lleidatans no van estar a l’altura i els barcelonins es van situar amb un avantatge de 9 punts. A més, Oriol Jorge es va veure obligat a abandonar el matx per unes molèsties musculars. A l’acabar el primer quart, el Pardinyes perdia per set (24-17) i en el segon les seues prestacions no van millorar, amb el Martorell com a clar dominador. L’equip del Baix Llobregat va assolir una diferència màxima de 15 punts, que els lleidatans van aconseguir reduir abans d’arribar al descans (46-37).

A la represa, el Pardinyes va millorar, tant a nivell defensiu com en atac, i va anar reduint diferències fins a arribar als últims deu minuts només dos punts per sota del rival (66-64). El Martorell va començar a notar els nervis després de la remuntada lleidatana i el partit va entrar en els últims 30 segons amb el marcador empatat, però un triple d’Àlex Hernández va acabar amb les opcions del conjunt d’Encuentra. Finalment, el Pardinyes va caure per només quatre punts de diferència (88-84), amb bones sensacions durant la segona meitat. El tècnic lleidatà va manifestar després del partit de semifinals que “ha sigut una llàstima, perquè ho hem tingut a prop. Tanmateix, ens ha penalitzat molt la nostra primera meitat. Intentarem aconseguir la tercera posició”.