SEGRE

FUTBOL

El Lleida empata amb el València B (1-1) i queda fora del play off a l’espera del TAD

Nierga va avançar als blaus després d’un error del filial valencianista que es va mostrar superior i va igualar el partit en el minut 89

El Lleida empata amb el València B (1-1) i queda fora del play off a l’espera del TAD

El Lleida empata amb el València B (1-1) i queda fora del play off a l’espera del TADAMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida Esportiu ha cedit un empat davant del València Mestalla en el Camp d’Esports (1-1) i s’ha acomiadat matemàticament de les opcions de play off. Tanmateix, encara que esportivament això és així, jugadors, tècnics i club s’aferren a la decisió que pugui prendre aquesta setmana el Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAD). I si el TAD li donés els tres punts de l’Atlètic Saguntí encara s’hauria de produir una carambola, ja que a més de guanyar el Lleida a l’Eldense en l’última jornada, el Badalona hauria de perdre davant del Llevant B i l’Atlètic Balears no aconseguir la victòria davant de l’Alcoià.

En qualsevol cas, amb quelcom més de públic a les grades (uns 2.000 espectadors després de l’oferta llançada pel club), el partit va sonar a comiat del Camp d’Esports aquesta temporada. El València B es va emportar un punt merescut, que van poder ser tres, per joc i ocasions de gol. Els blaus es van aprofitar d’un error de la defensa visitant per inaugurar el marcador per mediació de Marc Nierga en la primera part (min. 25), i van aconseguir aguantar l’avantatge fins el minut 89 quan Aridai va igualar el partit.

Gustavo Siviero, al final del partit, va deixar entreveure, com es preveia, que no continuarà al capdavant de l’equip la pròxima temporada, per la qual cosa va ser el seu últim matx en el Camp d’Esports, tret que hi hagi decisió favorable del TAD i carambola abans ressenyada.

tracking