SEGRE

TENIS COMPETICIONS

Finals espanyoles

El Lleida Open San Miguel enfrontarà avui pel títol Granollers-Martínez, en homes, i Sáez-García, en dones || Entrada gratuïta per veure els partits

El germà de Marcel Granollers, Gerard, lluitarà avui pel títol a les pistes del CT Lleida.

El germà de Marcel Granollers, Gerard, lluitarà avui pel títol a les pistes del CT Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Open San Miguel 0,0 Isotónica coneixerà avui els campions tant en el quadre masculí com en el femení. Les finals individuals van quedar definides ahir a les instal·lacions del CT Lleida i tindran accent espanyol, amb l’enfrontament entre Gerard Granollers i Pedro Martínez, en homes, i Olga Sáez i Georgina García, en dones. Aquestes seran les primeres a saltar a la pista, a partir de les 10.30 h, mentre que els homes s’enfrontaran a continuació a la pista central del CT Lleida, que tindrà entrada gratuïta.

Pel que fa a les semifinals d’ahir, en el quadre masculí, en la primera no hi va haver color, ja que Pedro Martínez, tercer cap de sèrie i únic favorit que seguia en competició, es va desfer amb autoritat de l’australià Jason Kubler per 6-3 i 6-0. En canvi, la segona semifinal va resultar molt més igualada, entre el català Gerard Granollers, germà de Marcel, i el bolivià Hugo Dellien. Va ser un partit sense treva en el qual el català es va imposar, finalment, per 4-6, 6-4 i 6-4, després de 3 hores i 26 minuts.

El CT Lleida instal·larà un ‘village’ coincidint amb la Diada del Club i ha organitzat sortejos

En el quadre femení, la primera semifinal va enfrontar la barcelonina Georgina García i la romanesa Elena Ruse. Georgina va vèncer sense problemes per 6-3 i 6-0 i està en disposició d’aconseguir el doblet, al vèncer divendres en la competició de dobles. En l’altra semifinal femenina, hi va haver més batalla, encara que la madrilenya Olga Sáez, vuitena favorita i única cap de sèrie supervivent, va acabar imposant-se a la noruega Melania Stokke per 6-4 i 6-3.

La final enfrontarà, doncs, dos tenistes espanyoles amb un rànquing molt similar (265 de García per 272 de Sáez), amb unes edats similars (25 anys la barcelonina per 23 la madrilenya) i sense una favorita clara. En l’únic precedent entre totes dos (2014), García va guanyar per 6-3 i 6-4.

Les finals d’avui, a les quals assistirà el president de la Federació Espanyola, Miguel Díaz Román, coincidiran amb la Diada del Club, per la qual cosa s’instal·larà un village i es faran sortejos.

tracking