SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Lleida brilla a la Seu

Els palistes lleidatans copen 17 podis en la primera jornada de la Copa d’Espanya || Núria Vilarrubla agafa avantatge en el selectiu

Núria Vilarrubla no va donar cap opció en la seua categoria, la canoa individual.

Núria Vilarrubla no va donar cap opció en la seua categoria, la canoa individual.AGUSTÍ CUCURULLS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ràfting Parc la Seu va allotjar ahir la primera de les dos jornades de la tercera Copa d’Espanya d’eslàlom, en la qual els palistes lleidatans van copar un total de disset podis, dels quals set van ser com a primer classificat. La competició, que avui s’acabarà amb la segona jornada, també servia com a selectiu per conformar les seleccions absoluta, sub-23 i júnior d’Espanya per a les competicions internacionals d’aquest any. En la carrera per ser a l’equip estatal va prendre avantatge la urgellenca Núria Vilarrubla, que en C1 es va anotar la victòria a la Copa i en les dos mànegues selectives. En aquesta mateixa categoria, Annebel van der Knijff va ser tercera.

Aquesta última també va ser protagonista en K1, a l’aconseguir la tercera posició, darrere de la també urgellenca Marta Martínez i de la basca establerta a la Seu Maialen Chourraut, que també agafa avantatge en el selectiu, amb dos triomfs en el seu haver. L’altra victòria en sèniors la va aconseguir el duo David Alsina i Carles Juanmartí en C2, mentre que la resta dels triomfs van caure en les categories inferiors. La pontsicana Laia Sorribes va dominar en K1 juvenil i Miquel Travé, del Cadí, va fer el mateix en C1 juvenil, mentre que el seu company Pau Etxaniz, en cadets, va fer doblet, al guanyar tant en canoa com en caiac, en aquesta última especialitat al davant del pontsicà David Sala. Sorribes, Travé i Etxaniz són favorits per anar a la selecció.

tracking