SEGRE

PIRAGÜISME COPA D'ESPANYA D'ESLÀLOM

El Cadí triomfa a casa

El club urgellenc s’emporta la victòria en la tercera prova del circuit estatal disputada al Parc del Segre || Lleida acaba la competició amb disset podis

Laia Sorribes va tornar a dominar la categoria K1 juvenil com ja va fer en la jornada de dissabte.

Laia Sorribes va tornar a dominar la categoria K1 juvenil com ja va fer en la jornada de dissabte.AGUSTÍ CUCURULLS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí Canoe Kayak va fer bons els pronòstics i es va endur la victòria absoluta de clubs de la tercera cita de la Copa d’Espanya d’eslàlom, disputada el cap de setmana al Parc del Segre de la Seu. L’entitat urgellenca va acabar la competició amb un total de 2.906 punts pels 2.056 que va obtenir el segon classificat, l’Atlètic Sant Sebastià, mentre que el Santiagotarrak d’Irun va ocupar la tercera plaça amb 1.242 i el Mig Segre de Ponts, l’altre club participant, va acabar cinquè amb 598.

En el pla individual, Lleida va acumular fins a disset medalles, de les quals set van ser d’or. Una de les protagonistes va tornar a ser Núria Vilarrubla, que va firmar un doblet. La palista del Cadí no va tenir rival en la seua disciplina, la C1, en la qual va guanyar els dos dies, amb les seues companyes Mònica Dòria i Annebel van der Knijff empatades a la tercera posició, i va ser bronze en K1, modalitat que va dominar la campiona olímpica establerta a la Seu Maialen Chourraut, al davant de la també urgellenca Marta Martínez.

També van firmar un doblet Miquel Travé i Pau Etxaniz, tots dos del Cadí. El primer es va penjar dos medalles d’or en juvenils al guanyar tant en canoa com en caiac, mentre que el segon es va imposar en K1 cadet, en què Arnau Fenes va ser bronze, i va ser tercer en C1, modalitat que va guanyar David Sala, del Nàutic Mig Segre. Una altra integrant de l’equip de Ponts, Laia Sorribes, també va imposar la seua llei en K1 juvenil i va guanyar les dos jornades, en què va aconseguir un merescut or davant de la urgellenca Mònica Dòria, que amb aquesta plata també tancava la competició amb un doblet.

En canoa sènior, Jordi Tebé, també del Nàutic Mig Segre, va donar la sorpresa a l’aconseguir la medalla de plata, només superat en el còmput total pel basc i olímpic Ander Elosegui, que va guanyar les dos jornades. També es va colar entre els llocs d’honor de caiac sènior Marc Moragues, del Cadí, que va ser tercer darrere de dos dels palistes fixos a l’equip nacional, Joan Crespo, guanyador els dos dies, i Samuel Hernanz. Finalment, Maria Barroso, del club de la Seu, es va penjar la medalla de bronze en K1 cadet, mentre que en veterans hi va haver una lluita d’olímpics entre Guillermo Díez-Canedo i Carles Juanmartí que va acabar decantant-se a favor del primer.

Laia Sorribes va tornar a dominar la categoria K1 juvenil com ja va fer en la jornada de dissabte.

Laia Sorribes va tornar a dominar la categoria K1 juvenil com ja va fer en la jornada de dissabte.AGUSTÍ CUCURULLS

tracking