SEGRE

PRIMERA CATALANA GRUP II

El Lleida B, de nou imparable

Victòria clara i contundent i un altre cop sense encaixar cap gol || Els de Mariani sumen 4 triomfs seguits

Un jugador del Lleida Esportiu B pugna amb un del Vista Alegre per controlar una pilota amb el cap.

Un jugador del Lleida Esportiu B pugna amb un del Vista Alegre per controlar una pilota amb el cap.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu B es va exhibir aquest diumenge davant del Vista Alegre (0-4) amb una golejada que li permet encadenar el sisè triomf en els set últims compromisos, el quart de manera consecutiva.

Els d’Ismael Mariani no s’hi jugaven res, però des de l’inici es va veure que estaven més ficats en el partit que els locals. Tot i que la primera oportunitat va ser del Vista Alegre, va ser el visitant Huertas el que des de la frontal va provar fortuna amb un tret que va aturar el porter Albert sense problemes. I en la segona ocasió del Lleida Esportiu B arribaria el 0-1.

Transcorria el minut 33 quan una pèrdua de pilota del local Jonatan al mig camp va permetre a Ramón recuperar i posar una centrada que Peco va empalmar per anotar el primer del matí (0-1). Cinc minuts més tard, Huertas va tenir a les botes el 0-2, però el xut des de fora de l’àrea el va aturar Albert ben col·locat. Amb el 0-1 es va arribar al descans i després de la represa la tònica del partit va ser la mateixa, amb un Vista Alegre desconegut i el filial blau que ja al minut 50 aconseguia el 0-2. Adrián va fer una falta a la banda dreta atacant del Lleida.

La falta la va treure Huertas i, de nou, Peco va aprofitar el rebuig per treure un tret franc davant d’Albert (0-2). En el minut 57 arribaria l’ocasió local més clara. Germán, al segon pal, ficava una bona centrada i la rematada l’enviava el porter del Lleida B, Albert, a córner amb una gran intervenció.

Al minut 61 arribaria la sentència amb el 0-3. Pau, en un xut òptim des del punt de penal, deixava en inútil l’estirada del porter. I el quart i definitiu gol arribaria en una jugada de Sasha per la dreta, amb una passada de la mort que va reblar Martínez per enviar-la al fons de les xarxes (0-4). Fins a l’acabament de l’enfrontament, els locals van tenir dos ocasions abans del xiulet final per reduir diferències, però ni Sani ni Naoufal van encertar en les respectives rematades.

Amb aquesta victòria, el Lleida B es manté a la sisena plaça però encadena una ratxa magnífica de joc i resultats que l’ha portat fins als 48 punts a falta de tres partits. Està a dos punts de l’EFAC Almacelles i a sis del Balaguer. I tots dos van ser candidats a l’ascens.

Un jugador del Lleida Esportiu B pugna amb un del Vista Alegre per controlar una pilota amb el cap.

Un jugador del Lleida Esportiu B pugna amb un del Vista Alegre per controlar una pilota amb el cap.ÁREA 11

tracking