SEGONA CATALANA

El Mollerussa tomba el líder

Derrota el Borges en el millor partit de la temporada dels d’Edu March || L’equip de les Garrigues segueix al capdavant però perd part de l’avantatge sobre el Tàrrega, que ahir va golejar

El Mollerussa va controlar bé el partit i va acabar derrotant el líder de la categoria.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa es va imposar al Borges 2-0. Els d’Edu March van jugar el seu millor partit després de molt temps, desenvolupant un futbol de molta qualitat i controlant el joc durant els noranta minuts. El Borges, que es presentava al Municipal com a líder destacat de la categoria, també va jugar un bon partit encara que durant una fase de l’encontre va mostrar excessiva duresa i va ser afavorit per certa permissivitat arbitral, més centrat a amonestar protestes que a tallar el joc dur.

Als cinc minuts de joc va arribar la primera ocasió del Mollerussa. Raya es va plantar al davant de Xammar i va creuar en excés la rematada, que es va perdre vorejant el pal de la porteria del Borges. Al minut 20 Valeri va marcar, però el gol va ser anul·lat per un més que dubtós fora de joc.

El Borges, que mai li va perdre la cara al partit, va tenir la seua millor ocasió al cap de dos minuts en una rematada de Montoy que també va sortir excessivament creuada. Al 31, un córner servit per Marc Grau es va convertir en l’1-0 ben rematat de cap per Valeri. Amb el resultat d’1-0 es va arribar al descans.

A la segona meitat el control del joc va continuar en mans del Mollerussa, encara que no va poder crear jugades de perill davant la cada vegada més dura defensa del Borges. Tot i així, un rebuig defectuós de Xammar al minut 52 va estar a punt de significar el segon gol local, però la rematada final de Marc Grau va sortir desviada. Els intents del Mollerussa per tancar el duel no van cessar i al minut 76 Raya va tenir la seua oportunitat, però una superba intervenció de Xammar, molt segur tota la tarda, va evitar el gol.

Per fi, al minut 81, l’acabat d’incorporar Dani va aconseguir marcar amb una perfecta vaselina que va superar el bon porter visitant per convertir-se en el definitiu 2-0 que sentenciava el partit.

El Mollerussa va aconseguir d’aquesta manera una victòria de prestigi que el manté a la cinquena plaça de la classificació, empatat a 56 punts amb el Solsona, que és quart i a tan sols dos del Torrefarrera, que amb 58 ocupa la tercera posició de la taula, però els tres equips ja molt allunyats, a 10 punts del Tàrrega, que és segon i que en les tres jornades que falten del campionat intentarà atrapar un Borges que segueix sent el principal favorit al títol.