SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi, blaugrana fins al 2022

La renovació està molt encarrilada i firmarà per 4 temporades més i passarà a cobrar 30 milions d’euros nets per temporada || Fa dotze anys que és al primer equip i ha firmat set contractes

Leo Messi celebra un dels seus dos gols dissabte davant del Vila-real.

Leo Messi celebra un dels seus dos gols dissabte davant del Vila-real.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona i Leo Messi estan tancant els últims serrells per a la renovació de l’astre argentí. Però no serà fins que finalitzi la Lliga quan es farà l’anunci oficial de l’acord. El crac blaugrana seguirà al Barça fins al 2022 i passarà a cobrar uns 30 milions d’euros nets per temporada.

La renovació està molt ben encarrilada, tal com va demostrar la declaració pública que el vicepresident esportiu blaugrana, Jordi Mestre, va fer després de la disputa del partit de Lliga davant del Vila-real en què l’argentí va participar amb un doblet en el 4-1. “La renovació de Leo Messi està molt ben encarrilada, a la recta final, i en els propers dies esperem dir que està tancat. No puc dir la data exacta, però queda molt poc”, va assegurar Mestre, que va tornar a comparèixer a la llotja després d’un partit diverses setmanes després que fos Robert Fernández l’encarregat de valorar els partits i l’actualitat de l’equip.

El secretari tècnic era fora de Barcelona dissabte i Mestre, habitualment prudent, va sortir així al pas d’una informació de la premsa madrilenya en la qual s’assegurava que Leo havia rebutjat una primera proposta del Barça.

Messi fa 12 anys que és al primer equip. En aquest temps, ha tingut cinc entrenadors i tres presidents i ha firmat set contractes. Del primer, amb 18 anys, amb prou feines hi va haver ressò mediàtic. L’últim va ser el 2014 abans del Mundial. Aquest és el contracte que ara es revisarà i que acabava el 2018, amb una clàusula de rescissió de 250 milions d’euros i pel qual ingressava 19 milions nets per temporada.

tracking