SEGRE

ATLETISME UNIVERSITARI

Quatre medalles de la UdL a l'Estatal

Lluna Capdevila i Gerard Porras, subcampions d’Espanya

Lluna Capdevila, a l’esquerra, amb la medalla de plata.

Lluna Capdevila, a l’esquerra, amb la medalla de plata.UDL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat de Lleida (UdL) ha aconseguit quatre medalles en els Campionats d’Espanya Universitaris d’atletisme, disputats aquest cap de setmana a Cartagena (Múrcia). Lluna Capdevila, alumna del grau de Biomedicina, es va proclamar subcampiona de 5.000 metres marxa i Gerard Porras, estudiant de la Facultat de Lletres, va fer el mateix en els 110 metres tanques, mentre que Paula Raul i Marc Liébana van aconseguir el bronze en 100 metres tanques i llançament de martell, respectivament.

En la prova de marxa, l’atleta de la UdL va arribar a meta darrere de la representant de la Universidad Católica San Antonio de Múrcia, María Pérez, que es va proclamar campiona amb un espectacular crono de 21.25.23. Lluna Capdevila va guanyar la medalla de plata amb un registre de 23.49.94, davant d’Andrea Cabré, de la Universitat Jaume I de Castelló (23.53.61).

En tanques, Porras va marcar un registre de 14.35, lluny del 14.24 que va firmar el guanyador, Pedro García Fernández, de la Universidad Pontificia de Comillas. En categoria femenina, l’alumna d’Educació Social Paula Raul es va penjar el bronze amb un temps de 14.87, darrere de Maria Mujika, de la Universitat del País Basc (14.15), i Susana Alonso, de la Universidad Camilo José Cela de Madrid (14.59). En llançament de martell, l’estudiant de la Facultat de Medicina Marc Liébana també va ser bronze, amb una marca de 51.33 metres, superat per Sergio Paredes, de la Universitat de Vigo (53.40) i el campió de la UNED, Carlos Revuelta, amb 60.58. També hi van participar Clàudia Illa, cinquena en 400 metres tanques; Jone Zabaleta, cinquena en 1.500, i Albert Baronet, vuitè en 10.000.

tracking