SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Vint-i-tres lleidatans opten a les seleccions espanyoles

L’absoluta, la sub-23 i la júnior per competir a l’Europeu i el Mundial

Laia Sorribes aspira a estar a les tres seleccions estatals.

Laia Sorribes aspira a estar a les tres seleccions estatals.AGUSTÍ CUCURULLS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 23 palistes lleidatans, pertanyents al Cadí Canoe Kayak de la Seu d’Urgell i al Nàutic Mig Segre de Ponts, aspiren a formar part de les seleccions espanyoles absoluta, sub-23 i júnior per competir en els pròxims campionats d’Europa i del món. Després d’una primera tria al Parc del Segre, on va tenir lloc la primera prova de selecció, tots ells es jugaran la plaça (n’hi ha tres per modalitat i categoria) el pròxim cap de setmana a Pau.

En la categoria absoluta, Núria Vilarrubla va deixar gairebé sentenciada la classificació en C1 després de guanyar les quatre mànegues a la Seu, mentre que Annebel van der Knijff empata al segon lloc amb la basca Klara Olazabal. Núria també opta al K1, en la qual és quarta amb 6 punts, els mateixos que la jove pontsicana Laia Sorribes, mentre que la urgellenca Marta Martínez és segona amb 4, lluny de Maialen Chourraut, favorita al primer lloc.

Laia Sorribes i Miquel Travé tenen moltes opcions d’aconseguir una plaça a les tres seleccions estatals

En C1 sènior també s’hi ha colat un júnior, el també urgellenc Miquel Travé, que és provisionalment segon amb 2 punts, mentre que Jordi Tebé és quart amb sis i Adrià Martín vuitè amb 12. En K1, els quatre lleidatans, Cristian Tobio, Jordi Cadena, Nil Garcia i Marc Moragues, ho tenen complicat per aconseguir les places absolutes, no així per a les de l’equip sub-23, a les quals els tres últims hi opten situats entre els cinc millors.

Els esmentats Miquel Travé i Laia Sorribes són els únics que, per edat i classificació, aspiren a una plaça en les tres seleccions estatals.

La pontsicana és la primera de K1 tant en júnior com en sub-23, igual que l’urgellenc en la disciplina de canoa, a més de ser segon en caiac. Entre la resta d’aspirants lleidatans destaca també Pau Etxániz, que és el tercer millor júnior classificat tant en C1 com en K1.

tracking