SEGRE

FUTBOL COMPETICIÓ

Alves guia la Juve a la seua novena final

Torna a ser clau amb una assistència a Mandzukic i firmant el segon gol || Mbappé va trencar la ratxa de Buffon

Alves, que ja va fer les assistències dels dos gols a Mònaco, va tornar a destacar ahir marcant un gol.

Alves, que ja va fer les assistències dels dos gols a Mònaco, va tornar a destacar ahir marcant un gol.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Juventus es va convertir ahir en el primer finalista de la Lliga de Campions 2016-2017 al guanyar per 2-1 el Mònaco a Torí gràcies als gols, els dos a la primera meitat, de Mario Manzukic, amb assistència de Dani Alves, i del mateix brasiler, que va tornar a ser clau. El campió d’Itàlia va confirmar el triomf per 2-0 aconseguit dimecres passat al Principat i ja té el bitllet per a la final de Cardiff, en què s’enfrontarà al vencedor de l’eliminatòria entre el Madrid i l’Atlètic.

Els torinesos, que arriben a la seua novena final, van confirmar la seua tradició positiva davant d’equips francesos, contra els quals han guanyat 12 eliminatòries de 12 disputades, i van eliminar un Mònaco que va retallar distàncies gràcies al talent del francès Kylian Mbappé. El gol dels monegascos va interrompre la ratxa de minuts sense rebre gols del porter Gianluigi Buffon (690), encara que no va espatllar la festa d’un Juventus que tornarà a jugar una final europea a dos anys de distància de l’última vegada, quan va caure contra el Barcelona a Berlín.

Per la seua part, el Mònaco va tancar una temporada extraordinària a la Lliga de Campions, en la qual va ser la principal revelació, a l’eliminar el Manchester City de Guardiola a vuitens i el Borussia Dortmund a quarts.

tracking