SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El judici de Melgarejo contra el club, ajornat de nou al 13 de juliol

El tècnic reclama pel seu acomiadament 150.000 €

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El judici contra el Lleida Esportiu, per l’acomiadament del tècnic Horacio Hernán Melgarejo, previst per al dia 16 d’aquest mes a les 12.00 al jutjat social 1 de Lleida, ha estat ajornat per al 13 de juliol. S’ha de recordar que Melgarejo, el que va ser segon de Gustavo Siviero, reclama al club lleidatà pel seu acomiadament 150.000 euros, basant-se en la clàusula que el Lleida va incloure en el seu contracte de forma unilateral.

Aquest nou ajornament ha indignat l’advocat de l’entrenador argentí, Francisco Serrano, que explicava ahir que “no entenc el motiu de l’ajornament”.

Serrano va assenyalar que “en la nota que m’ha fet arribar el Jutjat se’m comunica que l’ajornament es deu al fet que s’ha ampliat la demanda contra Albert Esteve, Jordi Esteve i Montserrat Solana. Però jo, que sóc la part demandant, no he demanat que s’ampliï la demanda contra ningú. Si no sóc jo... qui ha estat?, el mateix club? El club demana que s’ampliï la demanda? No entenc res”, insistia.

Serrano va explicar que “he sol·licitat al jutjat que m’enviïn, urgentment, el document que dóna lloc a aquesta ampliació de la demanda” i va afegir que “jo no vull ampliar la demanda, aquesta va contra el club”, i no va descartar fer “una queixa davant del Consell General del Poder Judicial” pel que ha succeïtm, ja que creu veure una “tàctica dilatòria” en tots aquests moviments.

Val a recordar que el judici estava previst en primera instància el passat 9 de març. Tanmateix, el Lleida va al·legar en aquesta ocasió que el jutjat li va comunicar la citació amb menys temps dels deu dies hàbils que es requereixen i, per tant, no li donava temps poder preparar la defensa.

Melgarejo, a la dreta, amb Siviero abans del partit a Gavà.

Melgarejo, a la dreta, amb Siviero abans del partit a Gavà.

tracking