SEGRE

VOLEIBOL BASE

Triple ascens del Balàfia

Els seus tres equips femenins pugen de categoria en la primera temporada de competició || El club confia a arribar a la Primera Catalana a mitjà termini

Les jugadores que integren els tres equips federats del Balàfia posen juntes al pavelló Juanjo Garra.

Les jugadores que integren els tres equips federats del Balàfia posen juntes al pavelló Juanjo Garra.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secció femenina del Balàfia Vòlei ha completat la primera temporada en competició aconseguint el ple d’ascensos dels tres equips federats, amb el cadet i el juvenil pujant a Segona Catalana i el sènior a Tercera (en té també un d’infantil a la Lliga Escolar). Era un dels objectius que s’havia marcat el club quan l’estiu passat va crear aquesta secció per donar resposta a la gran demanda, que ara podria obligar-lo a ampliar encara més la base.

“Som conscients que ens cau un problema al damunt, perquè per a la pròxima temporada tenim divuit juvenils i dinou cadets, sense comptar amb les jugadores que volen venir a jugar amb nosaltres. El més lògic seria crear un equip més en cada una de les dos categories, però cal valorar-ho perquè no tenim prou hores de pavelló per entrenar-nos i necessitem patrocinadors per assumir els costos”, va explicar Xavier Balcells, coordinador de l’àrea femenina del Balàfia.

L’entitat medita crear un cadet i un juvenil més per donar cabuda a totes les jugadores que té

L’equip cadet ha sigut campió del seu grup i el juvenil, que també aspira al títol, té assegurada la segona plaça, la qual cosa li assegura també l’ascens perquè en el còmput global de les dos categories, el Balàfia és el líder del rànquing. Pel que fa al sènior, també ha conquerit el campionat, cosa que li assegura l’ascens abans fins i tot de jugar la Final a Sis, ja que la seua condició de campió el classifica directament a semifinals quan són els quatre primers de la fase final els que ascendeixen.

Aquest torneig, precisament, l’organitzarà el club lleidatà els dies 27 i 28 de maig al pavelló Juanjo Garra. Balcells va reconèixer que l’objectiu a curt termini “és aconseguir que els tres equips estiguin a Primera Catalana i convertir-nos en un referent de base a Catalunya”.

tracking