SEGRE

BÀSQUET LEB OR

L'Actel augmentarà un 15% el pressupost per a fitxatges

Espera poder incrementar les despeses globals del club en un 20 per cent

Borja Comenge tindrà més recursos per fitxar.

Borja Comenge tindrà més recursos per fitxar.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mentre Borja Comenge i el seu cos tècnic continuen treballant en la confecció de la plantilla 2017-2018, la directiva de l’Actel Força Lleida va perfilant el pressupost per a la pròxima temporada, que patirà un increment respecte al de la passada, que va ser d’uns 600.000 euros. La intenció de la junta és emprendre un augment global entre el 15 i el 20 per cent, la qual cosa permetria recuperar les xifres de fa dos anys. Entre les partides que es beneficiarien hi hauria la destinada a fitxatges, que el mateix Comenge ja va avançar fa una setmana que augmentaria. La idea és que ho faci entre un 15 i un 20 per cent, de manera que la quantitat destinada a la primera plantilla superaria lleugerament els 200.000 euros. Tot i així, continuarà sent dels pressupostos més baixos de la categoria.

Quant al d’aquesta temporada, el Força Lleida pràcticament quadrarà el balanç gràcies a l’augment que ha tingut tant al capítol d’abonats com en el d’empreses. En l’apartat social, l’entitat ha sobrepassat per primera vegada en la seua història els 2.000 abonats –la passada campanya es va acostar als 1.800– i els ingressos per aquest apartat s’han atansat als 80.000 euros. Quant al capítol empresarial, el club també ha incrementat el seu nombre amb un centenar de firmes col·laboradores que han suposat més de 140.000 euros d’ingressos.

D’altra banda, el Força Lleida ha obert inscripcions per participar en el quart Campus d’Estiu dirigits a nens i nenes nascuts entre el 2003 i el 2013. Hi haurà quatre torns al Barris Nord (al juny i al juliol) i un altre a l’Agnès Gregori al setembre.

tracking