SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

La revista 'France Football' ja aposta per Cristiano per a la Pilota d'Or

Messi i el seu fill Thiago, amb la col·lecció de samarretes

Messi i el seu fill Thiago, amb la col·lecció de samarretes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan encara falten vuit mesos perquè s’acabi l’any i malgrat que tots els títols grans encara estan per decidir-se, la revista France Football, el mitjà que atorga des del 1956 la Pilota d’Or, té ja clar qui és el seu candidat al premi. A la portada del seu últim número aposten clarament per Cristiano Ronaldo. Amb una foto del davanter del Madrid, el titular és “Qui pot ja batre’l?” una cosa que no ha agradat en el club blaugrana.

Cristiano ha guanyat fins ara quatre Pilotes d’Or, de manera que està a només un dels cinc de Leo Messi. France Football analitza en aquest número “l’evolució radical” del davanter portuguès i va jutjar que participa “més” en el joc de l’equip, així com que se’l veu més fresc fruit dels descansos que té en els partits de Lliga.“La fam de victòria està intacta, el professionalisme també. I el seu instint golejador encara més afilat”, opina la revista en el reportatge que dedica al madridista.

A més a més, en el seu reportatge especial, la publicació francesa només veu el veterà porter italià Gianluigi Buffon, glòria del Juventus, com “el veritable rival” del portuguès, excloent així la terna del Barcelona formada per Messi, el brasiler Neymar i l’uruguaià Luis Suárez. Recorda que Ronaldo, de 32 anys, va marcar cinc gols en l’eliminatòria de quarts davant del Bayern de Munic i tres en l’anada de les semifinals a l’Atlètic.

tracking