LLIGA DE CAMPIONS

Madrid i Juve jugaran la final

Els blancs fan bo el 3-0 de l’anada encara que el 2-0 inicial va fer somiar l’Atlètic amb la remuntada || Isco, després d’una gran jugada de Benzema, va sentenciar la classificació abans del descans

El gol d’Isco va arruïnar totes les esperances matalasseres de remuntar el 3-0 de l’anada.EFE

El Reial Madrid estarà el proper 3 de juny a la final de Cardiff davant el Juventus després de fer bo el 3-0 de l’anada i gràcies a un gol d’Isco al minut 42 que deixava KO un Atlètic que dominava 2-0 i començava a somiar amb la remuntada. Serà la quinzena final per als blancs, la sisena des del canvi de format, mentre que els matalassers es queden a les semifinals, una altra vegada davant del seu etern rival, però amb un mèrit incalculable, capaç d’expressar al camp una gesta incompleta.

Perquè hi va haver eliminatòria durant 42 minuts del duel de tornada. Ni tan sols el 3-0 en contra de fa una setmana va apagar la fe de l’Atlètic, un equip que, demostrat està, no desisteix mai, ni davant del repte més difícil. Ni aquest dimecres davant un encontre que al final va ser impossible, però va semblar possible gairebé durant tot el primer temps.

En un quart d’hora, ja havia aconseguit potser molt més del creïble per a molts en un enfrontament de tals característiques. En una agitació extrema, amb un impressionant desplegament, al màxim de revolucions, amb el rugit del Calderón, amb emoció, una posada en escena desbordant, una ambició incontenible i amb dos gols en quatre minuts. El primer, un cop de cap al primer pal de Saúl en un córner de Koke, i el segon de Griezmann de penal. Faltava un gol més per igualar un Madrid superat.

Però l’Atlètic de Madrid va fer un pas enrere, els de Zidane es van recompondre i abans del descans van sentenciar gràcies a l’oportunisme d’Isco després d’una genial jugada de Benzema.

Els blanc-i-vermells ho van intentar a la segona i van gaudir de clares ocasions, sobretot en les botes de Gameiro, aquest dimecres suplent, però el gal va estar nefast i el Madrid va segellar el seu bitllet a Cardiff.

Vint-i-cinc ferits abans de l’inici del partit Vint-i-cinc persones, entre elles cinc policies, van ser ateses de ferides lleus als voltants de l’estadi poc abans de l’inici del partit. Un grup de seguidors blanc-i-vermells va llançar diverses botelles a un autobús amb seguidors madridistes, fet que va obligar a intervenir la Policia. Els aficionats es van enfrontar amb els antiavalots, als quals van impactar diferents objectes, i aquests van respondre amb càrregues que es van saldar amb vint seguidors i tres policies ferits. Tots presentaven contusions o talls lleus.