SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Masip, primera baixa al Barça

El club ja ha dit al tercer porter que no seguirà l’any que ve, malgrat que tenia un principi d’acord per renovar || Luis Suárez hauria desviat a Panamà drets d’imatge durant vuit anys

Messi i el seu fill Thiago, amb la col·lecció de samarretes

Messi i el seu fill Thiago, amb la col·lecció de samarretes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A falta de només dos jornades perquè s’acabi la Lliga, el FC Barcelona ha intensificat les gestions per perfilar la nova plantilla. La primera baixa és la de Jordi Masip, tercer porter de l’equip, que ha tingut un paper testimonial aquesta temporada. El club ja li ha comunicat que no continuarà, malgrat que a començaments d’any ja havia arribat a un principi d’acord amb els seus representants per renovar el contracte, que venç el proper 30 de juny.

El club no compta amb Masip i així ho va fer saber aquest dimecres el porter, que té 28 anys i que al principi de temporada va rebutjar una oferta d’un equip de la Lliga austríaca. La decisió no ha agradat al futbolista, que tenia en els seus plans seguir al club. Però l’entitat ha decidit que la pròxima temporada la primera plantilla tindrà només dos porters i que, el tercer, en cas de necessitat, serà el del Barcelona B. Masip només ha jugat aquesta temporada el partit del Gamper i l’amistós a Qatar.

El club espera l’arribada del nou entrenador per prendre decisions sobre alguns jugadors

A més, tenia el vistiplau de l’actual cos tècnic per seguir al club, cosa que pot interpretar-se com que ja està decidit que Juan Carlos Unzué no serà l’entrenador del Barça la pròxima temporada.

En aquest sentit, Jordi Mestre, vicepresident de l’àrea esportiva, ja va assegurar dimarts que les gestions per contractar el substitut de Luis Enrique estan molt avançades, encara que esperaran que acabi la temporada per comunicar el nom del nou tècnic.

Sobre la composició de la nova plantilla, el club manté parades algunes gestions, a l’espera de l’arribada del nou tècnic, que haurà de prendre decisions sobre alguns casos pendents. Oficialment, ningú serà declarat transferible fins després de la final de la Copa, encara que tot indica que ni Arda Turan ni Jérémy Mathieu no seguiran. Amb 30 i 33 anys, respectivament, la seua aportació a l’equip no ha sigut determinant aquesta temporada, encara que el turc va tenir un bon inici i ha firmat tretze gols. Però el club desitja recuperar bona part dels 34 milions que va pagar per ell. Casos com els de Digne, Rafinha o Denis Suárez seran els que es resoldran a partir de l’arribada del nou entrenador.

D’altra banda, segons va revelar el diari El Mundo, Luis Suárez hauria desviat a Panamà els seus drets d’imatge durant vuit anys. Segons la informació d’aquest rotatiu, citant documents en possessió del diari holandès NRC, des que va arribar a Europa el 2006 fins que va fitxar pel Barcelona el 2014, el davanter uruguaià va guardar els diners guanyats per drets d’imatge a Panamà, desviant aquests ingressos a l’empresa Meltockets Investments SA, registrada en aquest país centreamericà, que és un paradís fiscal per a deu estats de la Unió Europea.

L’estructura utilitzada per Suárez és similar a l’entramat de Cristiano Ronaldo i altres clients de l’agent Jorge Mendes per eludir el pagament d’impostos. Els diners de Suárez s’enviaven a Panamà des d’Holanda, on una empresa feia el tràmit a canvi d’una comissió del 2 per cent.

Apunts

  • Després de l’atemptat.

Bartra es torna a entrenar amb l’equip.

Marc Bartra va tornar a entrenar- se aquest dimecres amb el seu equip, el Borussia Dortmumd, 29 dies després de l’atemptat contra l’autobús del club alemany produït abans del partit d’anada de la Lliga de Campions contra el Monaco. Així ho va informar el club alemany a la seua pàgina web i el mateix jugador, a través de Twitter, es va declarar “feliç de tornar a entrenar-me amb l’equip i amb més ganes que mai de tornar a jugar”. Bartra va patir una fractura en el radi i lesions amb resquills, de forma que va haver de ser sotmès a una operació quirúrgica.

  • Recio, del planter.

    Un malagueny diu que volen guanyar el Madrid.

    José Recio, centrecampista del Màlaga i format al planter del club andalús, ha explicat que “no vull que el Madrid celebri la Lliga al meu camp”, en al·lusió a l’últim partit de Lliga, un Màlaga-Madrid, i va dir que “sortirem a guanyar el partit”.

  • El 2016.

    Florentino va guanyar 5,93 milions a ACS.

    Florentino Pérez, president del Reial Madrid, va guanyar el 2016 5,93 milions d’euros com a president de la constructora ACS , segons va revelar elconfidencial. Les dades es van revelar en la junta d’accionistes del passat dia 4. 1,36 milions van anar al seu fons de pensions.

  • Messi es casarà el 30 de juny i exhibeix col·lecció de samarretes Leo Messi es casarà el 30 de juny amb Antonella Rocuzzo, la seua parella des de fa més de deu anys i amb la qual té dos fills, segons va informar la revista Hola. L’enllaç del jugador del Barça tindrà lloc a la ciutat argentina de Rosario, on tots dos van nàixer. La parella té dos fills: Thiago, de quatre anys, i Mateo, d’un. Messi també ha mostrat a les xarxes socials la seua col· lecció de samarretes d’equips amb els quals s’ha enfrontat. A la foto, en la qual es veuen desenes de samarretes, apareix el futbolista al costat del seu fill Thiago. Leo Messi complirà 30 anys el pròxim 24 de juny, uns dies abans de la data triada per al seu casament i quan ja no tindrà compromisos professionals.

    tracking