SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Sanció per vexar el Barça

Antiviolència multa amb 3.500 euros el president del Màlaga pels insults al club i a Catalunya || El capità Andrés Iniesta va celebrar ahir els seus 33 anys

Andrés Iniesta va complir ahir 33 anys.

Andrés Iniesta va complir ahir 33 anys.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comissió Antiviolència va multar aquest dijous el president del Màlaga, Abdullah al-Thani, amb 3.500 euros de multa per un tuit de “menyspreu cap al FC Barcelona i la seua comunitat autònoma”. El dirigent del club andalús havia enviat un tuit en el qual deia que “l’escòria de Catalunya no ensumarà el campionat després de fabricar mentides sobre l’entrenador Míchel”, com a resposta a les crítiques al tècnic, que havia mostrat les seues preferències perquè el Madrid fos el campió de Lliga. En l’últim partit del campionat, juguen el Màlaga i el Reial Madrid. Hores després, va aclarir a Twitter que les seues crítiques anaven dirigides a la premsa catalana. El club va denunciar la frase ofensiva davant d’Antiviolència.

Antiviolència també va proposar, per divuitena ocasió, al Deportivo de la Corunya una multa de 30.000 euros per permetre la instal·lació d’una pancarta del grup radical Riazor Blues al seu estadi.

El centrecampista manxec és, al costat de Messi, el jugador amb més títols de l’equip, vint-i-nou

D’altra banda, el capità del FC Barcelona, Andrés Iniesta, va celebrar aquest dijous el seu trenta-tresè aniversari com el jugador amb més títols a la història del club (29), empatat amb el crac de l’equip, l’argentí Leo Messi. El futbolista manxec és també el segon jugador de la història del club amb més partits oficials disputats (627), darrere de Xavi Hernández.

Iniesta va rebre la felicitació dels seus companys abans de començar la sessió d’entrenament. La plantilla del Barcelona va tornar a exercitar-se aquest dijous a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar el seu pròxim duel de lliga a Las Palmas, en una sessió marcada pel mal temps, ja que va ploure durant gran part de la sessió. El Barça jugarà diumenge a les 20.00 h.

Apunts

Per la mossegada.

Adidas va sancionar amb 80.000 € Suárez.

 La marca Adidas va sancionar amb 80.000 euros el blaugrana Luis Suárez per la mossegada a l’italià Chiellini, que li va provocar una sanció de 4 mesos. Adidas, patrocinador del jugador, llavors al Liverpool, li va reduir la seua aportació un 20%.

Atracament.

Detingut el fan que va treure una pistola.

 L’aficionat del Barcelona que va ser detingut durant el derbi per disparar una pistola a l’estadi de l’Espanyol va ser detingut aquest dijous per atracar una farmàcia portant la bandera d’Espanya. José Manuel Pérez té 53 anys i antecedents.

Al Calderón.

Nacho diu que no va voler provocar.

 El madridista Nacho va afirmar aquest dijous que no tenia la intenció de “provocar ningú” quan va posar una bandera del Madrid a la gespa del Calderón.

tracking